• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2024

13:17

Trostruki ubica na "posmatranju": Izrešetao oca, babu i dedu tokom "prekida svesti"!

Google map/Društvene mreže

Vesti

Trostruki ubica na "posmatranju": Izrešetao oca, babu i dedu tokom "prekida svesti"!

Podeli vest

Aleksa Milojević (22), osumnjičen za ubistvo oca, babe i dede u Knjaževcu, sproveden je 5. jula u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beograd radi psihijatrijskog veštačenja.

Sud je Milojeviću produžio pritvor za još 30 dana, nakon što je u tužilaštvu rekao da se ne seća ubistva, te da je imao "prekid svesti".

Osumnjičeni je odmah posle hapšenja priznao krivicu, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu, jer je, kako je naveo, pod velikim stresom.

Milojević je 6. juna, u 15.50 časova, u porodičnoj kući u Knjaževcu iz dedinog lovačkog karabina ispalio smrtonosne hice u oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83). Za trostruko ubistvo mu preti kazna doživotnog zatvora.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija