• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

11.07.2024

12:58

Ubio kuma pa osuđen na 12 godina zatvora! Posvađali se oko motora

D.K.

Vesti

Ubio kuma pa osuđen na 12 godina zatvora! Posvađali se oko motora

Podeli vest

Nišlija Miodrag Musić (41) osuđen je danas na 12 godina zatvora zbog ubistva venčanog kuma Aleksandra Dragišića dok je njegov otac Goran (62) oslobođen optužbe da mu je pomogao u tom zločinu i da ništa nije uradio da ga spreči.

Do krvavog obračuna došlo je 1. marta prošle godine, oko 23 sata, u stanu u kući u Ulici Nikole Kopernika u Nišu  u kojoj su kao podstanari živeli Goran i Aleksandar. Potezanju noža i ubistvu prethodila je bizarna svađa i tuča zbog između Miodraga i Aleksandra oko toga da li Kinezi mogu da naprave motor "Harli Dejvidson".

Više javno tužilaštvo u završnoj reči za  Miodraga je tražilo deset a za njegovog oca devet godina zatvora.  

 

Foto: D.K.

Mesto zločina

 

Miodrag Musić je u završnoj reči, kao i tokom glavnog pretresa, negirao svoju krivicu.

- Nisam to uradio. Ja mogu da budem sve, ali ne ubica. Ne znam ko je to učinio, a da znam kaznio bi ga. Nikada u životu nisam napao nekog, nisam nasilan čovek. Jesam osuđivan, jesam se bio odao tabletama i još nekim drugim stvarima, jer sam bio slab i nisam mogao da podnesem bolest i smrt svog mlađeg brata -  istakao je Miodrag.

Međutim, osim brojnih dokaza sa mesta zločina Miodraga je teretio i otac, koji je potvrdio da je njegov sin izbo kuma.

 

 

Goran je takođe u  završnoj reči negirao je krivicu za saučesništvo u zločinu.

- Nisam ni najmanje kriv za taj  tragičan događaj. Od kada se dogodio razmišljam da li sam nekako mogao sprečim da se ne dogodi. Mnogo me je pogodila ta tragedija, a moj život je uništen, naročito što je Aleksandar stradao od ruke mog sina. Ja stvarno nisam kriv, to nikako nisam mogao da sprečim - naglasio je Goran.

Ovo je prvostepena presuda na koju pravo žalbe imaju i odbrana i Više javno tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sport

Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?
Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?

Google je u ponedeljak širom sveta zabeležio rekordno pretraživanje imena „J. D. Vance“, na raznim jezicima, posle objave Donalda Trampa da će upravo ovaj senator iz Ohaja biti potpredsednički kandidat Republikanaca na predstojećim izborima. Ovakav Donaldov izbor može se smatrati neočekivanim, kontroverznim, ali i sasvim logičnim i pragmatičnim potezom. Vens (39) je je nekad bio oštar kritičar bivšeg predsednika, ali je zato u poslednje vreme poznat kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika Trampa.

16.07.2024

17:36

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija