• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

11.07.2024

19:14

Optužnica za ubistvo male Danke biće podignuta! Veštačenje GPS-a automobila osumnjičenih  stiglo u tužilaštvo, ali nedostaje još nešto...

Informer, Društvene mreže

Vesti

Optužnica za ubistvo male Danke biće podignuta! Veštačenje GPS-a automobila osumnjičenih stiglo u tužilaštvo, ali nedostaje još nešto...

Podeli vest

Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, Miodrag Canović, rekao je nakon saslušanja Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) iz Bora, da je on sve negirao i objasnio koji su sledeći koraci tužilaštva kada je reč o ovom slučaju.

- U datom roku, ne znamo kada, biće podignuta optužnica sigurno, ali u ovom momentu ne znamo kako će ona tačno glasiti jer još uvek čekamo neka veštačenja - rekao je Canović i dodao:

- Nemamo više svedoka, jedino ako se u međuvremenu ne pojavi neki novi svedok. Dobili smo i rezultate veštačenja GPS uređaja iz službenog automobila osumnjičenih za 26. mart, ali još uvek čekamo GPS veštačenja za 27.,28. i 29. mart, jer su dvojica osumnjičenih to vozilo koristila i ta tri dana. Materijalnih dokaza za sada nema.

Foto: foto MUP

Potraga za telom male Danke nije dala rezultate

Sumnja se da je Dejan Dragijević sa svojim kolegom iz JKP "Vodovod" 26. marta službenim kolima u Bahjskom Polju udario Danku Ilić, posle čega su dete ubacili u kola i ubili.

- Dragijević i Janković su uhapšeni 4. aprila, deset dana posle zločina. U međuvremenu su se noramalno ponašali, nastavili su da idu na posao i voze službeni automobil, koji inače ima ugrađen GPS uređaj te je mnoguće na taj način utvrditi gde se auto kretao i koliko se negde zadržavao - objašnjava nam izvor,

Inače, Dejan Dragijević je danas u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru negirao da je ubio Danku, iako je posle hapšenja u tužilaštvu priznao zločin i detaljno ga negirao.

Ranije je zločin negirao i osumnjičeni Srđan Janković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Oglasio se deda Danke Ilić nakon saslušanja Dejana Dragijevića: "Očekivali smo ovakav scenario" (FOTO)
Zločin kod Bora

Oglasio se deda Danke Ilić nakon saslušanja Dejana Dragijevića: "Očekivali smo ovakav scenario" (FOTO)

"Pretpostavljali smo da će se to dogoditi", reči su Milana Ilića, dede Danke Ilić (2) iz Bora nakon što je objavljeno u medijima da je prvoosumnjičeni za ubistvo njegove unuke Dejan Dragijević, na današnjem saslušanju u potpunosti negirao da je ubio Danku uprkos tome što je na ranijem saslušanju do detalja ispričao kako je izvršio krivično delo.

11.07.2024

13:40

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija