• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

12.07.2024

17:58

Retrovizor otpao sa kola pa povredio ženu na trotoaru! Neverovatna nesreća u centru Čačka

Pixabay, Rina

Vesti

Retrovizor otpao sa kola pa povredio ženu na trotoaru! Neverovatna nesreća u centru Čačka

Podeli vest

Tokom popodnevnih sati na magistralnom putu Čačak - Požega u mestu Pakovraće došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena žena pešak.

- Iz za sada nepoznatih razloga retrovizor sa jednog od automobila je otpao, pao na kolovoz i tom prilikom udario ženu koja je stajala u blizini.

Ona je usled zadobijenih povreda prebačena u Opštu bolnicu u Čačku, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Nije poznato da li se vozač sa čijeg automobila je otpao retrovizor zaustavio nakon ovog incidenta.

- Ženska osoba povređena u saobraćajnom udesu primljena je na Urgentno-prijemnu službu stabilnih vitalnih parematara. U toku je dijagnistika pacijenta, kažu u OB Čačak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Veštak potvrdio: Marija (26) imala je povrede i od udarca automobila i od pada na tlo
Hronika

Veštak potvrdio: Marija (26) imala je povrede i od udarca automobila i od pada na tlo

Marija Šulović (25) iz Niša, koju je 31. decembra 2020. godine pokosio pijani vozač „mazde“ Igor Stojković (43), a koja je preminula tri meseca kasnije u bolnici, zadobila je u udesu dve grupe povreda – od udarca automobila i od pada na tlo nakon odbacivanja. Ovo je na današnjem nastavku suđenja vozaču izjavio veštak Zavoda za sudsku medicinu u Nišu dr Ivan Stojanović. Veštak je danas saslušavan dodatno, na zahtev odbrane, jer je u izveštaju sa obdukcije navedeno da se Marija u trenutku udarca vozila nije nogama oslanjala na tlo.

12.07.2024

10:59

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52