• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.07.2024

15:05

Ovo je Branislav koji je poginuo kod Lajkovca! "Udario ga je pijani vozač, dvoje dece je ostalo bez oca"!

printscreen facebook

Vesti

Ovo je Branislav koji je poginuo kod Lajkovca! "Udario ga je pijani vozač, dvoje dece je ostalo bez oca"!

Podeli vest

Branislav Jevrosimović (44) iz Jabučja kod Lajkovca nastradao je dok je išao na posao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na putu Lajkovac-Skobalj, kada na njega svojim vozilom "opel astra", naleteo pijani vozač.

Prema nezvaničnim informacijama, na njegov "punto" naleteo Vukašin M. (27) iz suprotnog smera u "opel astri".

- Branislav je bio vredan čovek, pravi domaćin. Radio je u rudniku uglja, a bavio se i razim poslovima sa svojom porodicom, toliko nam je svima krivo da ne možemo to rečima da To jutr je krenuo u rudarski basen "Kolubara". Išao je da radi u Kolubaru, pravio med, uzgajivao pse... Svako će vam reći sve najbolje za njega, pa i za njegovu porodicu. Svi su divni, vredni i skromni. Oni su došli u naše selo nedavno iz Malog Borka jer su svi odande morali da se isele zbog širenja kopa. Jutros na liturgiji u crkvi smo svi bili potišteni, svi smo se pitali zašto je Bog uzeo tako dobrog čoveka -  kažu komšije.

Foto: printscreen facebook

Komšije kažu da je Branislav je bio vredan i dobar čovek

 

Prema njihovim rečima Branislav je u trenutku nesreće išao na posao, a meštani kažu da strahuju zbog neodgovornih vozača jer tim putem i deca idu u školu.

- Ne znam kako više da se dokaže tim ljudima da voze oprezno. Tuda nam deca idu u školu, ne daj Bože da se ovako nešto ponovi, da strada neko dete. Šta ćemo onda? - pitaju se komšije.

Branisalvovi poznanici za njega imaju samo reči hvale i opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

- Nema kazne koja bi mogla ovo da nadoknadi, zbog nečijeg ludila stradao je čovek koji je mogao svima biti primer! Domaćin, drug, prijatelj. Tuga... - oprostio se jedan poznanik.

Branislav je nakon nesreće davao znake života, pa je hitno prevezen u bolnicu gde je i preminuo.

Iza sebe je ostavio dvoje maloletne dece i suprugu, sa kojom je vodio i prozivodnju meda.

Drugi komšija pričaju da mladić, koji je izazvao nesreću, iz Lajkovca, a da je njegov otac nastavnik u osnovnoj školi, a majka medicinska sestra.

Vukašin M: je u krvi imao 1,72 promila alkohola, a Branko je nakon nesreće davao znake života, ali je preminuo u bolnici.

Nadležno tužilaštvo je naredilo obdukciju tela nastradalog i oba vozila će biti na saobraćajno-tehničkom veštačenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija