• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2024

21:50

Pijan skrivio nesreću, pozvao oca, a Branislava ostavio da umire u kolima! Nesrećni čovek ostao zaglavljen čekajući vatrogasce!

printscreen facebook

Vesti

Pijan skrivio nesreću, pozvao oca, a Branislava ostavio da umire u kolima! Nesrećni čovek ostao zaglavljen čekajući vatrogasce!

Podeli vest

Vukašin Milošević (26) iz Jabučja izazvao je mrtav pijan (1,72 promila alkohola u krvi) tešku saobraćajnu nesreću na putu Lajkovac-Skobalj u kojoj je stradao Branislav Jevrosimović (44)!

On i njegov otac, koji je odmah došao po njega, ostavili su nesrećnog Branislava zaglavljenog i teško povređenog u kolima, i umesto da mu pomognu, odvezli se odmah sa mesta udesa!

Milošević koji je bio mrtav pijan direktno se zakucao u automobil kojim je upravljao  Jevrosimović. Nesrećni čovek ostao je zaglavljen i teško povređen, a Vukašin je, umesto da mu pomogne, pozvao oca koji je došao i odvezao ga u lokalni Dom zdravlja iako je u udesu sam zadobio jedva vidljive povrede.

Foto: printscreen facebook

Branislav je preminuo u bolnici

- To je neljudski! Ostavili su čoveka da umire u kolima! Da su mu odmah pomogli, možda bi preživeo! Ovako je čekao vatrogasce, koji su morali da ga vade iz kola, u kojima je bio zaglavljen, a sve vreme je imao teško unutrašnje krvarenje - kaže svedok ove užasne tragedije.

Kad je video udes, Miloševiću je odmah prišao drugi mladić, koji se slučajno našao tu.

- Dok se mladić okrenuo Milošević je već bio u autu i u pratnji oca otišao u Dom zdravlja u kojem mu radi majka. Nisu ni pogledali zaglavljenog i ranjenog Branislava - kaže naš izvor.

Otac pijanog bahatog vozača D. M. radi kao nastavnik u Osnovnoj školi u Lajkovcu, dok mu je majka medicinska sestra u Domu zdravlja.

Foto: Telegraf.rs

Automobili nakon stravičnog sudara

Po nalogu tužilaštva, naređena je obdukcija stradalog Jevrosimovića. Miloševiću se na teret stavlja teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju i preti mu kazna zatvora od dve do 12 godina.

Podsetimo, Milošević je u subotu prvo priveden, ali nakon saslušanja nije mu određen ni pritvor. Milošević sedi kod kuće, iako je skrivio udes u kojem je čovek poginuo, a ima samo zabranu napuštanja boravišta, oduzet mu je pasoš i ima obavezu da se svaki ponedeljak javlja policiji.

Tužilaštvo je tražilo da se izveštače oba vozila, a kako se sumnja, Milošević je vozio i čak većom brzinom od dozvoljene, piše Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija