• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

16.07.2024

14:49

Suze i jecaji u kući Jovanovića u Toponici! Rumenin brat neutešan: "Bila mi je sve u životu" (FOTO/VIDEO)

Informer video printscreen

Vesti

Suze i jecaji u kući Jovanovića u Toponici! Rumenin brat neutešan: "Bila mi je sve u životu" (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Rođeni brat Rumene Jovanović (68), koju je zajedno sa suprugom Radetom (69) likvidirao prvi komšija Petar Petrović (89), kaže za Informer da mu je ona bila sve u životu.

On je, nakon ubistva sestre i zeta, došao u njihovu porodičnu kuću u Toponicu, kako bi učestvovao u pripremi za njihovu sahranu.

- Rumena i ja smo bili jako vezani. Bila mi je sve u životu. Ne mogu da verujem da sam ostao bez nje - priča neutešni čovek za Informer.

Rođaci, prijatelji i komšije ovog bračnog para, od jutros pristižu u njihovu kuću i izjavljuju saučešće.

 

 

Podsetimo u selu Topolnica kod Majdanpeka juče je došlo do stravične tragedije kada je Petar P. (89) pucao na komšije i tom prilikom usmrtio bračni par Radeta i Rumenu Jovanović.

Povodom tragedije oglasila se tužiteljka Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, Ksenija Branković, kada je iznela nove detalje ubistva.

 

 

 

- Istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti zločina, ono što ja mogu sada reći jeste da smo zatekli na kući gde je živeo napadač ispisane inicijale i ovu godinu. Naime, ispod ženine umrlice svežom farbom je napisao inicijale "P. P. 2024. god". Pitamo se da li na ovaj način čovek sam sebi napravio umrlicu pre nego što je počinio ubistvo. Naravno istraga će pokazati sve detalje - istakla je Ksenija Branković i dodala da su tela stradalih poslata na obdukciju, a rezultati se čekaju.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić se oglasio takođe povogom ovog zločina, a takođe je dodao da za sada nema podatke da li je lice imalo dozvolu za držanje puške ili ne.

 

Foto: informer.rs

Ubijeni bračni par

 

- Reč je o meštanima, bračnom paru iz istog sela. U pitanju je svađa koja je nastala zbog paljenja rastinja, odnosno mogućnosti da se zapali šuma u tom delu gde je bračni par imao svoje posede. Meštani su stalno optuživali ovo lice, koje je inače i pucalo, da stalno pali rastinje i da izaziva požare. Kada je bračni par krenuo da vidi kakva je situacija, pošto je tada već požar nastao, došlo je do ovog događaja. Oni su bili na traktoru i on je najverotanije pucao iz lovačke puške - rekao je ministar novinarima.

Inače Petra P., koji se nakon zločina zabarikadirao u jednoj vikendici, likvidirali su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sport

Geret Sautgejt više nije selektor Engleske!
Fudbal

Geret Sautgejt više nije selektor Engleske!

Velike promene u reprezentaciji Engleske! Poznati stručnjak Geret Sautgejt podneo je ostavku na mesto selektora vicešampiona Evrope, svega dva dana nakon poraza od Španije u finalu šampionata Starog kontinenta.

16.07.2024

12:10

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija