• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

18.07.2024

13:01

Komšinica koja je svedočila ubistvu policajca otkrila potresne detalje: "Ležao je na asfaltu, dok je drugi ranjen trčao po pomoć..."

Printscreen/Privatna arhiva

Vesti

Komšinica koja je svedočila ubistvu policajca otkrila potresne detalje: "Ležao je na asfaltu, dok je drugi ranjen trčao po pomoć..."

Podeli vest

Veliki broj policije nalazi se u Loznici gde intenzivno češljaju svaki deo ovog grada u potrazi za Artanom Hajrizijem koji se sumnjiči da je noćas na graničnom prelazu ubio policijaca Nikolu Krsmanovića. Komšije koje žive nedaleko od mesta gde je se dogodio nezapamćeni zločin u šoku su, a kako pričaju, noćas su čuli pucnjavu, a potom videli policajca kako leži na asftaltu.

Komšinica koja živi pored mesta gde se dogodilo ubistvo priča da je bila budna u trenutku užasa.

- Čula sam pucnjavu, kad sam izašla kroz prozor da vidim šta se dešava videla sam jednog policajca da leži, a drugi ranjeni je otrčao do komšija i vikao: "Upomoć, zovite hitnu i policiju". Ubrzo nakon toga je došla prvo saobraćajna policija koja je bila najbliža tu na raskrsnici, a onda su počeli da pristižu ostali, policija, hitna, žandarmerija - kaže nam komšinica.

Foto: printskrin/društvene mreže

 

 

Vozač je sedeo u autu, drugi je pobegao, kaže ova žena.

Kako prenose reporteri "Blica" sa lica mesta, specijalci su krenuli u potragu preko njive, odnosno preko kukuruza za koji se sumnja da je pobegao osumnjičenim. Na licu mesta su i psi tragači.

Otac tvrdi da je Artan u Nemačkoj

Mustafa Hajrizi, otac Artana i Fatona Hajrizija, tvrdi za albanski "Nacional" da je Faton Hajziri uzeo pasoš svog brata Artana koji je osumnjičen za ubistvo policajca u Loznici.

"Artan je u Nemačkoj, radi tamo već osam godina. Da, da (razgovarali smo s njim)", rekao je.

Nacional je takođe pitao da li je bio svestan da je Faton Hajrizi bio u vozilu, gde je odgovorio:

"Ne, ne znam ništa, oni tamo rade, nemaju odmor"

Foto: printskrin/društvene mreže

 

 

Policija ispituje da li je pasoš ubice policajca falsifikat

Podsetimo, srpska policija ispituje da li je pasoš koji je ispao ubici policajca falsifikat, saznaje.

Policajac upucan u glavu

Kako saznajemo, policajac Nikola Krsmanović je ubijen hicem u glavu, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) upucan u rame.

On je hospitalizovan u Opštoj bolnici u Loznici, a kako je za "Blic" rečeno njegovo stanje je stabilno i van je životne opasnosti.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačka lična karta.

Taksista iz Tutina je ubici naplatio prevoz do Loznice 450 evra, a šta je sve rekao o ubistvu u Loznici pročitajte ovde.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je pucanje na granične policajce kod Loznice bio nesumnjivo teroristički akt, kao i da se za počinioca ovog užasnog zločina i dalje utvrđuje da li je reč o osobi koja se lažno predstavlja.

Sve o ubistvu policajca u Loznici pročitajte u našem blogu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija