• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2024

15:28

Uhapšena i žena zbog ubistva srpskog policajca! Evo ko je "pao" u Bijeljini, otkriveno i zašto!

Tanjug

Vesti

Uhapšena i žena zbog ubistva srpskog policajca! Evo ko je "pao" u Bijeljini, otkriveno i zašto!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport ubice od Preševa ka Loznici.

Kako je naveo Ivica Dačić uhapšen je organizator koji je zapravo spojio taksistu i odbeglog ubicu policajca. 

“U Bijeljini je popodne, u  saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z.R. (1985), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici. Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu,” izjavio je Dačić.

Podsetimo, noćas oko 0.55 sati u blizini graničnog prelaza Trbušani, prilikom rutinske kontrole na policajce je iz taksi vozila pucao Hajrizi, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu. Tom prilikom ubijen je granični policajac Nikola Krsmanović (34) a tepko ranjen njegov kolega Vjekoslav Ilić (50). 

Foto: Printscreen/Privatna arhiva/ ubijeni policajac

 

Ubica je nakon pucnjave pobegao, a taksista Mithat Hadžić iz Tutina, koji ga je iz Preševa dovezao do Loznice je uhapšen. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je na licu mesta pronađen pasoš, koji su izdale kosovske vlasti, na ime Artan Hajrizi.

- Najverovatnije je zbog toga što je pronađen pasoš na ime Artana u prvom momentu se verovalo da je on ubica. Istraga je još uvek u toku i čeka se zvanično saopštenje koji je zapravo od braće pucao na policajce - navode albanski mediji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija