• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer. rs

18.07.2024

17:30

Zlostavljala teško bolesnog sina! Majka monstrum u pritvoru, sutra na saslušanju!

Shutterstock

Vesti

Zlostavljala teško bolesnog sina! Majka monstrum u pritvoru, sutra na saslušanju!

Podeli vest

Majka petogodišnjaka kog je, kako se sumnja, otac tukao i zlostavljao na Čukarici, uhapšena je danas po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je učinila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, kao i zbog krivičnog dela kršenje porodičnih obaveza.

Dečak je, podsetimo, u ponedeljak sa podlivima po celom telu i opekotinama na dlanovima i stopalima, za koje se sumnja da mu ih je naneo očuh, doveden u bolnicu. Njegov očuh A. I. je priveden.

- Po nalogu javnog tužioca Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, danas je od strane PS Čukarica određeno zadrzavanje u trajanju od 48h osumenjičenoj A.I, majci maloletnog deteta, kojoj se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela Zapustanje i zlostavljanje maloletnog lica i krivičnog dela Kršenje porodičnih obaveza, a s obzirom da shodno do sada utvrđenom činjeničnom stanju postoje osnovi sumnje da je grubo zanemarivala dužnost zbrinjavanja maloletnog ostećenog i da je kršenjem zakonom utvrđenih porodičnih obaveza ostavila u teškom stanju sina, koji nije u stanju da se sam o sebi stara,a zbog čega je i nastupilp tesko narušavanje njegovog zdravlja - navodi se u saopštenju tužilaštva i dodaje da će osumnjičena sutra biti dovedena u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje.

Podsetimo, njen partner za kog se sumnja da je naneo teške povrede petogodišnjaku, smešten je u psihijatrijsku ustanovu i na teret mu je stavljeno nasilje u porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija