• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

19.07.2024

17:43

Izbola muža 15 puta nožem zbog preljube! Supruga ubica osuđena na 13 godina robije

Društvene mreže/shutterstock

Vesti

Izbola muža 15 puta nožem zbog preljube! Supruga ubica osuđena na 13 godina robije

Podeli vest

Jasmina Stjepanović (46) iz Lazarevca osuđena je u Višem sudu u Beogradu na 13 godina zatvora zbog ubistva muža Siniše (42), sa kojim je imala troje dece.

Ona je bila optužena za teško ubistvo, ali je sudsko veće prekvalifikovalo krivično delo i osudilo je za "obično", za koje je propisana kazna od pet do 15 godina zatvora.

U presudi je navedeno da nije dokazano da je žrtva trpila veliki bol, jer je veštačenjem utvrđeno da je brzo posle ubadanja izgubio svest. Na suđenju, koje je bilo zatvoreno za javnost zbog zaštite interesa njihovo troje maloletne dece, optužena nije rekla zašto je ubila Sinišu. 

U optužnici je navedeno da je Jasmina 28. februara 2022. presudila suprugu tako što ga je na spavanju čak 15 puta izbola nožem po telu, a potom njegovo telo umotala u tepih i danima ga krila u kući. Sipala je omekšivač po njemu kako se ne bi osećao smrad. 

Zločin je otkriven kada je pokušala sebe da ubije, pa je po prijavi policija ušla u njen stan. Ona je prehodno u komšiluk poslala decu, koji su tada bili uzrasta šest, osam i devet godina, pa prerezala sebi vrat i ostavila oproštajno pismo. Međutim, čudom je preživela. 

U oproštajnom pismu, između ostalog, navela koliko voli svoju decu:

- Sine, ti si punoletan i najstariji među mojom decom. Ja odlazim, a ti brini o svima. Molim te, budi im staratelj... 

Spekulisalo se da je Jasmina navodno uhvatila Sinišu u prevari pa je u naletu ludila i ljubomore odlučila da ga ubije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)
Live TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)

Predsednik Džo Bajden je pozitivan na koronavirus i ima blage simptome, saopšteno je iz Bele kuće juče, a preneo je BBC. Bajden je trebalo da govori na događaju u Las Vegasu u sredu popodne po lokalnom vremenu, a u sklopu napora da pridobije latinoameričke glasače. Izvršna direktorka Unidosa Dženet Murgija saopštila je gostima da je predsednik izrazio svoje žaljenje što nije mogao da se pojavi jer je bio pozitivan na koronavirus. Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorili su analitičar Branko Radun i novinar i pisac Aleksandar Gajović.

19.07.2024

13:10

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija