• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: P. Ivković

20.07.2024

12:51

Potresne scene ispred kuće ubijenog policajca: Odzvanjaju jauci, uplakana porodica se oprašta od Nikole (FOTO/VIDEO)

Tanja Andrić, Pavle Ivković

Vesti

Potresne scene ispred kuće ubijenog policajca: Odzvanjaju jauci, uplakana porodica se oprašta od Nikole (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Ispred porodične kuće Krsmanovića u Dragincu prava reka ljudi, rođaka, meštana i kolega koji su došli da odaju počast i prisustvuju poslednjem ispraćaju ubjenog policajca Nikole Krsmanovića koga je ubio šiptarski terorista Faton Hajrizi.

Reporteri Informera koji su na licu mesta kažu da je porodica ubijenog Nikole izrazila želju da se ne dolazi ispred same kuće, zbog ogromne gužve, a već se nekoliko ljudi i onesvetilo.

U Draginac su stigle i brojne kolege ubijenog Nikole, a pripadnici Žandarmerije u kojoj je godinama radio su doneli belu suzu. 

Na sahranu je došao i ministar Ivica Dačić.

Opelo i sahrana nastradalog policajca bi trebalo da počne oko 13 sati, dok će komemoracija biti održana u 19 sati. 

Podsetimo policajac Nikola Krsmanović je ubijen, a njegov kolega Vjekoslav Ilić ranjen u terorističkom napadu koji se odigrao u noći između srede i četvrtka u Lipičkom Šoru kada je na njih prilikom rutinske kontrole pucao odbegli šiptarski ubica Faton Hajrizi koga su juče ubili specijalci SAJ- a kada je prilikom hapšenja zapucao na njih. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija