• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2024

19:46

"Svi smo u strahu"! Oglasila se supruga poznatog boksera nakon što im je bačena bomba na kuću: "U šoku sam, plašim se"

društvene mreže/Fejsbuk)

Vesti

"Svi smo u strahu"! Oglasila se supruga poznatog boksera nakon što im je bačena bomba na kuću: "U šoku sam, plašim se"

Podeli vest

Na porodičnu kući Dalibora F. u Vinči bačena je bomba noćas, ali na svu sreću, nije bilo povređenih, iako je pričinjena veća materijalna šteta.

Povodom ponovnog napada na ovu porodicu, kada je u noći između subote i nedelje bačena bomba na njihov dom, govorila je njegova supruga Maja, koja je, kako kaže, još uvek u šoku, a kroz suze nam je ispričala da je sada tek svesna da je napadač sačekao da ona sa decom uđe u kuću, kako bi bacili bombu.

- Ja sam još uvek u šoku, ne mogu da vam opišem koliko sam se potresla. Bila sam sa decom kod prijateljice, došli smo kući oko ponoći i čim sam ušla u kuću, odjeknula je bomba, mislila sam da se krov srušio u sekundi - započinje priču Daliborova supruga.

Na meti cela porodica

Kako kaže, sigurna je u to da na meti očigledno nije samo njen suprug, već i cela porodica.

- Čekali su da uđemo u kuću kako bi bacili bombu, meni je to strašno, živimo u strahu od onda kada su mi prvi put napali supruga. Njemu je ruka potpuno u plastici, tada je na sreću prošao dobro, ali napadači nisu uhvaćeni i ja ne znam šta mogu da očekujem sledeće. Deca su se preplašila, forenzičari i policija bili su do pet jutros ovde, vršili su uviđaj i skidali snimke sa nadzornih kamera - dodala je kroz suze naša sagovornica.

 

Foto: facebook

Bokser na čiju kuću je bačena eksplozivna naprava

 

"Šta je sledeće, u strahu smo sve vreme"

 

Navodno, nadzorne kamere uspele su da zabeleže napadača dok baca bombu ka njihovoj kući, a policija je preduzela sve mere kako bi se slučaj što pre rešio.

- Do pet su iz policije i forenzike bili ovde, mene je policija čuvala još nekih sat vremena, dok mi se suprug nije vratio sa puta, na koji je i otišao kako bi se odmorio od povreda i svega što je doživeo u junu pred decom. Kada se vratio jutros, imao je i šta da vidi, uopšte ne znamo šta je sledeće, kako da funkcionišemo normalno kada ne znamo šta nas čeka, ni u rođenoj kući nismo sigurni, sve više smo u strahu - ispričala je Maja za Kurir.

Inače, kako se može videti, ograda je sprečila veću materijalnu štetu na kući, a kako nam je objasnila naša sagovornica, bomba je odjeknula jako, ali na sreću sa te strane gde je bačena, nalazi im se teretana, pa niko od dece u tom momentu nije bio u tom delu kuće.

 

Foto: Maša Banđur

Policijski automobil/Ilustracija

 

Podsećanja radi, komšije ove porodice govorile su o ovom incidentu, kada su naglasili da ih je sinoćna buka uplašila i uznemirila, ali da napadača nisu videli s obzirom na to da ulična svetla u ovoj ulici nisu radila.

- Strašno je bilo kada je odjeknulo, kao da se sve ruši, sve se zatreslo, a kao za inat, ulična svetla baš sinoć nisu radila, ko zna da li su kamere koje imaju na kući išta zabeležile - kažu komšije i dodaju da poznaju ovu porodicu, kao i da su normalna porodica, sa kojima su svi u dobrim odnosima iz ovog naselja.

- Ne znamo ko bi mogao da uradi ovako nešto, znamo samo da je i prošli mesec čovek bio napadnut, ali ništa više od toga, svakako nisu čista posla, čim se neko ovoliko nameračio na njih, ali oni su normalna porodica koliko mi znamo, uvek se fino jave i lepo popričamo - ispričala je jedna komšinica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija