• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.06.2024

14:52

Upucani bokser robijao za pokušaj ubistva? Izrešetan u Kaluđerici i to pred decom (FOTO/VIDEO)

društvene mreže/Fejsbuk)

Vesti

Upucani bokser robijao za pokušaj ubistva? Izrešetan u Kaluđerici i to pred decom (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Dalibor Filić (40), koji je sinoć upucan u beogradskom naselju Kaluđerica, bio je osuđivan za pokušaj ubistva, saznaje nezvanično Kurir.

Filić je inače vlasnik bokserskog kluba

- On je vlasnik bokserskog kluba u Kaluđerici, i navodno je pre nego što je napadač na skuteru zapucao na njega bio u klubu. Potom je krenuo sa svojom maloletnom decom i zastao kod prodavnice, da deca kupe vodu - otkriva šta se dešavalo pre napada sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, deca su izašla iz automobila, a on je ostao u vozilu da ih sačeka.

- U tom trenutku je sa vozačeve strane automobila prišao skuter. Osoba koja je bila na motoru imala je kacigu na glavi, i čim se približio Filićevom automobilu ispalio je u njega nekoliko projektila kroz prozor - navodi on.

 

Foto: printscreen/Fejsbuk

Dalibor Filić

 

Prema rečima našeg sagovornika, sumnja se da ga je pucač na skuteru pratio od trenutka kada je krenuo sa decom iz kluba i čekao pogodnu priliku da puca na njega.

- Filić je imao puno sreće, jer je pogođen samo u ruku i njegove povrede nisu teške - kaže izvor.

Napadač je, čim je ispalio hice pobegao, i za njim se traga.

Inače, kako su ispričale komšije, Dalibor Filić i njegova porodica žive u blizini prodavnice ispred koje je pucano na njega.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, mesto na kom je pucano na njega je pokriveno sigurnosnim kamerama.

- Snimci su uzeti i pregledaju se - dodaje izvor Kurira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ispovest ranjenog u pucnjavi na Smederevskom putu: "Imao sam greške, ali ne znam ko je i zašto pucao u mene"
Hronika

Ispovest ranjenog u pucnjavi na Smederevskom putu: "Imao sam greške, ali ne znam ko je i zašto pucao u mene"

- Istina je da sam imao greške koje sam odužio državi i društvu. Sada se bavim nekim drugim poslovima, među kojima je i rad sa decom. To je prvo što želim da razjasnimo. Kao drugo, stvarno ne znam ko je i zašto pucao na mene - ovim rečima je počeo razgovor Dalibor F. (40) koga je u sredu, oko 21 sat, ranio nepoznati napadač na Smederevskom putu u Kaluđerici.

13.06.2024

12:46

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija