• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2024

17:08

Jatak šiptarskog teroriste uskoro u Srbiji! Odbegli narkodiler vraća se u zatvor

youtoube KTV, druga: Instagram

Vesti

Jatak šiptarskog teroriste uskoro u Srbiji! Odbegli narkodiler vraća se u zatvor

Podeli vest

Ministarstvo pravde Srbije uputilo je molbu pravosuđu Bosne i Hercegovine da našoj državi izruči Zorana Radovanovića (39), koji je 18. jula uhapšen u Bijeljini zbog sumnje da je sa suprugom Ivanom R. ubici policajca Nikole Krsmanovića (34) organizovao prevoz iz Preševa do Loznice.

Istragu protiv supružnika, kao i taksiste koji je prevozio teroristu Fatona Hajrizija (39), vodi Više javno tužilaštvo u Šapcu.

- Molba za izručenje upućena je radi vođenja postupka. Takođe, na snazi je i poternica koju je sud raspisao za Radovanovićem pošto se nije javio na izdržavanje kazne od osam godina zatavora na koju ga je zbog trgovine drogom osudilo Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu - podseća sagovornik Informera.

Radovanović je, prilikom hapšenja, kod sebe imao lažna dokumenta. Njegova supruga Ivana, blogerka koju na društvenim mrežama prati više od 12.000 ljudi, privedena je u kući u Mladenovcu i nalazi se takođe u pritvoru.

Ona se na društvenim mrežama predstavljala kao "uspešna mama" koja savetuje druge žene kako da dobro zarađuju i gaje decu. O svom mužu, za kog se ispostavilo da je begunac od zakona, rekla je da "radi u inostranstvu".

Osim njih dvoje, uhapšen je i taksista iz Tutina Mithat Hadžić koji je Hajrizija dovezao do Loznice. Takođe i jedan Slovenac, za koga je ministar policije Ivica Dačić naveo da je "mozak operacije", kao i jedan muškarac sa Kosova i Metohije koji se sumnjiči da je pomogao Fatonu da pobegne iz zatvora 6. jula. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija