• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

29.07.2024

12:56

UŽAS! Konj ubio domaćina kod Čačka! Telo nađeno u štali

Shutterstock

Vesti

UŽAS! Konj ubio domaćina kod Čačka! Telo nađeno u štali

Podeli vest

U selu nadomak Čačka, muškarca starije životne dobi je ubio konj.

Incident se odigrao minulog vikenda, tačnije u subotu u kasno popodne. Telo domaćina je pronađeno pored životinje.

Prema rečima komšija on godinama unazad uzgajao konje, a sa ovim pastuvom nikada nije imao problem, kažu da je životinja bila mirne naravi.

- On je otišao do komšije i štale u kojoj se njegov konj nalazili. Želeo je svog pastuva da vrati kući - priča komšija iz ovog sela.

 

Foto: B. I.

Konj/Ilustracija

 

On kaže da u trenutku incidenta u komšijinom domaćinstvu nije bilo nikoga, a kada su ukućani došli zatekli su muškarca teško  povređenog kako leži pored životinje. 

- Za sve u selu je ovo iznenađenje, jer je on bio ljubitelj konja i gajio ih je zato što je voleo. Pretpostavlja se da je konj "prebacio". Odmah nakon što su ga našli, spakovali su ga u auto i krenuli ka bolnici, činilo se da je davao znake života. Međutim, nije mu bilo spasa - priča ovaj čovek. 

Nesrećni muškarac je, kako kažu, godinama gajio konje i ponekad ih je koristio za potrebe radova u polju.

Sahrana nesrećnog čoveka biće obavljena danas na mesnom groblju sela u kojem je živeo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srpska kuća u ritmu džeza
Društvo

Srpska kuća u ritmu džeza

U utorak, 30. jula, Srpska kuća će biti domaćin jednom od najuspešnijih srpskih džez pijanista i kompozitora, Vladimiru Maričiću.

29.07.2024

14:29

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija