• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2024

14:30

"Mučenik, bio je skroz go"! Bežao od kidnapera, pao sa solitera i poginuo, a komšije tvrde ovo: "Puklo je kao bomba" (VIDEO)

Moj_beo_grad/instagram

Vesti

"Mučenik, bio je skroz go"! Bežao od kidnapera, pao sa solitera i poginuo, a komšije tvrde ovo: "Puklo je kao bomba" (VIDEO)

Podeli vest

Muškarac B.B. koji je, kako se sumnja, otet i mučen u zgradi na Konjarniku nakon čega je pao sa 27. sprata zgrade, bio je potpuno go i njegova odeća pronađena je u obližnjem kontejneru, pišu portali.

- Sve se desilo oko pola 2 noću, četvrtak na petak, puklo je kao za vreme bombardovanja. Kad sam pogledao kroz prozor on je bio skroz go - kaže jedan komšija.

Prema njegovim rečima policija je na lice mesta došla za manje od 5 minuta.

- Stvorili su se tu uz stepenice, čini mi se za 2 minuta. Prizor je bio užasan, jedna ruka mu je bila nekoliko metara od tela, krv na sve strane - kaže nam komšija i dodaje:

- Policija je pronašla njegovu odeću u kontejneru kod pasaža. Neki momci su tu stajali sa strane, ali nisu mogli da priđu, ne znam da li su ga poznavali ili su bili radoznali.

Prema rečima komšija na 27. spratu zgrade žive ljudi koji su tu već godina, ima četiri stana na dva nivoa.

 

 

- Ne znam da iko tamo izdaje stanove… Treba utvrditi šta se zaista desilo, da nam se ove stvari ne dese ponovo.

Prema rečima komšija, moguće je da se sve odigralo u stanu jednog stranog državljanina koji se sada nalazi u inostranstvu, te da je taj stan iskorišćen za ovakvo delo.

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u Brogradu za otmicu i mučenje B.B. osumnjičena su četiri lica od kojih je jedan uhapšen, a za trojicom se traga.

 

Foto: RINA

Policijski automobil/Ilustracija

 

 

"Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni zajednički, sa umišljajem protivpravno držali zatvorenog i ograničavali slobodu kretanja oštećenom B.B. od 25. do 26. jula 2024. godine, kojeg su tukli i zlostavljali, najpre u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku, gde su ga držali vezanog za radijator i tukli rukama i nogama u predelu glave i tela, a sve zbog dugova koje B.B. ima prema njima - navodi se u saopštenju i dodaje da je u jednom trenutku B.B. je uspeo da se oslobodi, a zatim je pokušao da pobegne iz stana, i tom prilikom je sa terase stana koji se nalazi na 27. spratu zgrade pao na betonsku površinu i preminuo na licu mesta" naveli su iz tužilaštva i dodali:

- ⁠Osumnjičeni su nakon toga, jedan po jedan napustili ovaj stan, pokupivši za sobom smeće, pikavce od cigareta, plastične vezice i makaze koje su koristili prilikom protivpravnog lišenja slobode oštećenog, piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Irena Vujović: Pozivati na smrt je opako i opasno
Politika

Irena Vujović: Pozivati na smrt je opako i opasno

Osuđujem uvredljive, sulude i krajnje zlonamerne komentare upućene na račun predsednika Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića, nakon objave vesti da je pozitivan na korona virus, izjavila je danas Irena Vujović potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, potpredsednica Vlade i ministarka zaštite životne sredine.

29.07.2024

18:45

Biljana Pantić Pilja: Retorika mržnje uzela maha
Politika

Biljana Pantić Pilja: Retorika mržnje uzela maha

Ponovo su pristalice opozicije pokazale da njihova mržnja nema granicu. Na vest da je predsednik Vučević pozitivan na kovid, đilasovci su mu poželeli da nikad ne ozdravi, izjavila je danas Biljana Pantić Pilja član Predsedništva Srpske napredne stranke.

29.07.2024

18:41

TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!
Live TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!

2011. ukinuto je obavezno služenje vojnog roka. Nakon toga krenulo je nešto što se bliži savremenim normama. Da li se u Srbiju vraća obavezno služenje vojnog roka? Kakve će biti mogućnosti, a kakvi modeli služenja u emisijij "Otvoreni studio" govorili su Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan", Mile Rosić ispred udruženja heroja Košara i Paštrika i pukovnik u penziji Sreten Egerić.

29.07.2024

18:43

Sport

Novak Nadala poslao u penziju! Đoković srušio najvećeg rivala i dobio "poslednji ples"! (FOTO)
Olimpijske igre

Novak Nadala poslao u penziju! Đoković srušio najvećeg rivala i dobio "poslednji ples"! (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (37) srušio je najvećeg rivala Rafaela Nadala (38) sa 6:1, 6:4, u 2. kolu olimpijskog turnira u Parizu i maltene ga poslao u penziju! Srbin je bio u prilici da deklasira legendarnog Španca i to na terenima Rolan Garosa, turnira koji je Rafa osvajao 14 puta u karijeri. Dozvolio je, ipak, u drugom setu Špancu da se vrati i unese dramu u duel, ali srećom izvukao se i dobio ovaj istorijski meč.

29.07.2024

15:33

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija