• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.07.2024

19:25

Silovatelj sa Novog groblja i ranije vrebao jednu ženu! Komšije: "Krenuo je da prelazi i da joj prepreči put, bez reči, nije joj se obratio"!

clipart

Vesti

Silovatelj sa Novog groblja i ranije vrebao jednu ženu! Komšije: "Krenuo je da prelazi i da joj prepreči put, bez reči, nije joj se obratio"!

Podeli vest

Uhapšeni Somborac Stefan J. (24) koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo silovanje nad dvedesetjednogodišnjom devojkom u noći između 20. i 21 jula, i ranije je pokušao da napadne jednu ženu u Severnom bulevaru na Zvezdari u Beogradu.

Stefan J. je osuđivan zbog više krivičnih dela krađa, a juče se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem. Inače je u pitanju lice koje je iz rodnog Sombora došao u Beograd gde je živeo kao beskućnik.

- Nekoliko puta sam ga video, ali samo kako tumara ulicama ovde na Zvezdari, nije mi delovao opasno sve do pre, recimo dva meseca, kad smo čuli da je krenuo ka jednoj komšinici kojoj je srećom, maloletni sin naišao u tom trenutku i oterao ga. Sve se desilo u Severnom bulevaru, blizu mesta gde je prijavljeno da je silovao ovu devojku, samo sa druge strane- kaže izvor i dodaje:

Foto: informer.rs

 

- Ona je išla ka ulazu u svoju zgradu, a on je bio preko puta ulice, krenuo je da prelazi i da joj prepreči put, bez reči, nije joj se obratio. Ona je žena zastala, a on je krenu ka njoj. U tom trenutku naišao je njen sin, tinejdžer, koji ga je oterao i rekao ako ga opet vidi tu da će pozvati policiju.

Prema rečima našeg sagovornika, žena je mislila da želi da je opljačka, bio je još uvek dan, oko osam sati uveče, pa nije ni pomislila da je hteo da je napastvuje.

- Ona je tada instinktivno samo zagrlila torbu sa stvarima koju je imala, ali eto sreća je da je našio njen sin. Ne znam šta bi bilo, ali dobro je da u tom trenutku ipak nije bila sama - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Dok nije uhapšen svi smo bili jako zabrinuti. Ima dosta skitnica ovde, na potezu od Vukovog spomenika, pa prema Novom groblju i u tom delu gde imaju gde da se sklone, prespavaju, ali ne znam da je bilo problema ove prirode evo sve do sada. Hvala Bogu da je samo sklonjen sa ulice.

Silovana devojka ga prepoznala

Osumnjičeni je, da podsetimo, kobne večeri oko 4. 50 ujutru presreo devojku koja se vraćala iz provoda i napao je na ulici. Policija je odmah obaveštena, devojka je detaljno opisala napadača, a kao dokaz izolovan je njegov DNK trag sa tela devojke.

Osumnjičenom se naredbom o sprovođenju istrage na teret stavlja krivično delo silovanje, kao i neovlašćeno držanje opojnih droga, pošto je kod njega prilikom hapšenja pronađena manja količina marihuane.

- Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva jer nema prijavljeno prebivalište, kao i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Oštećena devojka, kako se saznaje, nije iz Beograda i ona je došla u posetu kod rođake.

- Kobne večeri je izašla sa društvom i vraćala se kući kad je, u blizini Novog groblja, napadnuta od strane osumnjičenog mladića - podseća naš izvor.

Ona je napadnuta kod stambenih zgrada gde imaju i sigurnosne kamere odakle se proveravaju i snimci.

- Komšije su čule da se nešto dešava i nekolicina njih je pozvala policiju, a kasnije su dali i izajave o samom događaju iako nisu videli šta se tačno dogodilo - kaže izvor, a piše Kurir.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Idealni termini za putovanje u Grčku! Ovo je tačna satnica za izbegavanje gužve na putu
Društvo

Idealni termini za putovanje u Grčku! Ovo je tačna satnica za izbegavanje gužve na putu

Preko dana je vruće, noću nezgodno za vožnju, na sve to i sezona godišnjih odmora zbog koje se stvaraju gužve na granicama i čeka i po nekoliko sati kako bi se ušlo u Severnu Makedoniju, pa zatim i u Grčku... - zato svi pokušavaju da izračunaju koje je najbolje vreme za polazak na more, ali i kada je najbolje krenuti kući, da ne bismo satima dangubili na granicama.

29.07.2024

19:08

TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!
Live TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!

2011. ukinuto je obavezno služenje vojnog roka. Nakon toga krenulo je nešto što se bliži savremenim normama. Da li se u Srbiju vraća obavezno služenje vojnog roka? Kakve će biti mogućnosti, a kakvi modeli služenja u emisijij "Otvoreni studio" govorili su Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan", Mile Rosić ispred udruženja heroja Košara i Paštrika i pukovnik u penziji Sreten Egerić.

29.07.2024

18:43

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija