• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

03.08.2024

12:20

Otkriven identitet povređenih u "Krušiku": Eksplodirala mina, niko nije životno ugrožen

S.S.

Vesti

Otkriven identitet povređenih u "Krušiku": Eksplodirala mina, niko nije životno ugrožen

Podeli vest

U vojnom delu fabrike "Krušik AD Valjevo" jutros je došlo do eksplozije u jednoj radionici gde je tom prilikom povređeno sedam radnika.

Detonacija se dogodila oko 9.15 časova u ulici Vladike Nikolaja u Valjevu u vojnom delu fabrike "Krušik".

- U vojnom delu valjevske fabrike, u radionici fosfor 333 došlo je do aktivacije osnovnog punjenja mine 120 milimetara koje je dovela do eksplozije u kojoj je povrede zadobilo sedam radnika - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje da su svi povređeni radnici primljeni u Urgentni centar Valjevo.

- Povređeni su M. M. (40), S. Ž. (50), K. D. (35), J .D. (47), Ć. R. (27) svi iz Valjeva, kao i S. Ž. (38) i P. I. (38) iz Mionice. Niko od radnika nije životno ugrožen, a njihov stepen povreda se i dalje ispituje.

U momentu eksplozije u radionici je bilo 20 radnika.

Iako je došlo do eksplozije nije usoledio požar u radionici. Radnici su se brzo evakuisali i prevezeni su u valjevačku bolnicu. Na terenu su i dalje pripadnici MUP-a koji u saradnji sa nadležnim tužilaštvom vrši uviđaj - zaključuje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija