• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

05.08.2024

11:27

Ovo je Miroslav koji se utopio pred ćerkinim očima! U čamcu bila još dva deteta (FOTO)

Shutterstock/društvene mreže

Vesti

Ovo je Miroslav koji se utopio pred ćerkinim očima! U čamcu bila još dva deteta (FOTO)

Podeli vest

Miroslav C. (33) iz Bačinca i njegov poznanik Srđan S. (34) iz Nove Pazove utopili su se u Sotskom jezeru kod Šida, kada se prevrnuo čamac u kome je bilo troje dece. Brat Miroslava C. za Informer otkrio šta se dešavalo pre tragedije ali i opasnosti koje vrebaju iz jezera.

Kako je za Informer objasnio brat nastradalog muškarca, Miroslav je bio vozač kamiona, a u čamcu je bio sa ćerkicom i dvojicom njenih vršnjaka.

- Miroslav je bio na putu i kada se vratio želeo je da vreme provede sa ćerkom. On je razveden i devojčica živi sa majkom. Gledao je svaki trenutak da provede sa devojčicom. Neko je pomenuo da se utopio spasavajući decu, kao i ovaj mladić iz Nove Pazove - priča brat nastradalog Miroslava i dodaje:

Foto: Društvene mreže

 

- Ne znam šta mu je bilo da ide na to jezero, uglavnom je išao na jezero u Erdeviku ... U svakom slučaju bio je tamo sa prijateljima i decom prijatelja, koji inače idu sa njegovom ćerkom u odeljenje. Bili su na čamcu kada se on prevrnuo. Njegova ćerka je sama doplivala do obale. Ona dobro zna da pliva, znao je i Miroslav.... dvojicu dečaka izvukli su ljudi koji bili u blizini. Pokušavali su i njemu da pomognu, ali nažalost pored njega utopio se i mladić iz Nove Pazove - objašnjava rođak utopljenog muškarca.

Foto: prinstcreen Sremska TV

 

Prema njegovim rečima među onima koji su pomagli deci i Miroslavu bio je Srđan iz Nove Pazove ali i još dvojica muškaraca.

- U jezero su skočili pored Srđana,  D. R. (34) iz Zemuna i R. L. (38), komandir Policijske ispostave u Šidu. Inače, jezero ne izgleda da iz njega vreba opasnost ali puno je virova i trave, na dnu je ogroman mulj. Jedan kolega, kamiondžija, je ne tako davno, iz jezera izvukao soma, koji je imao 80 kilograma. Ko zna kakve grdosije jezero još krije - priča u dahu sagovornik Informera.

Foto: Freepik/Beta/Informer

 

Kako je objansio iza Miroslava ostali su neutešni roditelji, sestra ali njegova omiljena devojčica.

- Mnogo je voleo ćerku, a često je bio na putu. Koristio je svaki slobodan trenutak da bude sa njom. Njoj je sada mnogo teško, verujem da će trauma koju je tog dana preživela, do kraja života da je prati. Čuo sam da su je prvo odveli kod prijatelja, odnosno u kuću roditelja dečaka koji je bio sa njom u čamcu, a da je potom otišla kod majke. Roditelji i sestra ne znaju za sebe. Njima su iste večeri dali injekcije za smirenje. Bila je hitna pomoć - kaže rođak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

TATA!
Olimpijske igre

TATA!

Plače Novak, plače Srbija, ma plače ceo svet! Sportski Bogovi na kraju sve kockice postave na mesto.

05.08.2024

07:04

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija