• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

06.08.2024

08:59

Ovo je pecaroš koji se udavio u Sotskom jezeru! Skočio u vodu i pokušao da spasi decu koja su se davila, pa se utopio

printscreen društvene mreže

Vesti

Ovo je pecaroš koji se udavio u Sotskom jezeru! Skočio u vodu i pokušao da spasi decu koja su se davila, pa se utopio

Podeli vest

Srđan Sabo (34) iz Nove Pazove, utopio se prekjuče u Sotskom jezeru kod Šida nakon što je pokušao da pomogne porodici kada se prevrnuo gumeni čamac u kom je bio Miroslav Cuper (33) sa svojom ćerkom L. C. (9) i dvoje maloletne dece iz komšiluka J. C. (9) i Đ. T. (9), svi iz Bačinaca.

U tragediji na Sotskom jezeru utopili su se Miroslav Cuper i Srđan Sabo, a njihova tela su iz jezera izvukli ronioci Žandarmerije. 

Foto: Društvene mreže

Miroslav Cuper se udavio u Sotskom jezeru kada se prevrnuo čamac u kojem je bio sa ćerkicom i još dvoje dece

 

Podsetimo do nesreće na Sotskom jezeru došlo je kada se prevrnuo gumeni čamac u kom su se nalazile četiri osobe, od toga troje maloletne dece. U tom momentu i drami, svi do jednog su dozivali pomoć iz sve snage kada su u vodu ušli da pomognu D. R. (34) iz Zemuna i Radoslav Lakić, komandir Policijske ispostave u Šidu, ali i Srđan Sabo (34) iz Nove Pazove koji je nažalost stradao kada je pritekao u pomoć.

Foto: printscreen društvene mreže

Srđan Sabo bez razmišljanja ušao u vodu da pomogne deci pa se i sam udavio

 

Kako smo ranije pisali, još uvek nema tačnih informacija o tome kako je došlo do prevrtanja čamca, međutim, nakon drame i vriske dece, u blizini je bilo nekoliko kupača i ribolovaca koji su odmah priskočili u pomoć, među kojima je bio i Srđan.

- Mladić iz Nove Pazove koji je prejuče pecao bez razmišljanja je ušao u vodu kako bi pomogao davljenicima. Međutim, kako smo čuli, on nije ni uspeo da stigne do njih, jer ga je navodno izdalo srce, ali to će utvrditi obdukicija kada izvuku tela iz jezera - ispričali su žitelji sela Bačinci.

Pripadnici tima za spasavanje u nedelju su odmah po dojavi izašla na lice mesta, međutim, potraga nije dala rezultate. Tokom jučerašnjeg dana na Sotsko jezero upućeni i pripadnici Žandarmerije koji su uspeli da pronađu tela utopljenika koji su potom prevezeni na odbukciju na Institut za sudsku medicinu gde će se utvrditi kada i kako je nastupila smrt muškaraca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Pale cene svinjskog mesa! Pre 3 meseca na pijacama se plaćalo gotovo duplo više - Ovo je detaljan cenovnik
Društvo

Pale cene svinjskog mesa! Pre 3 meseca na pijacama se plaćalo gotovo duplo više - Ovo je detaljan cenovnik

Cena prasadi na stočnim pijacama u Srbiji dvostruko je niža nego u vreme uskršnjih praznika. Tako se ovih nedelja kilogram žive stoke pazari za 350 do 400 dinara, dok je s proleća ona dostizala i 1.000. Tada se prase težine 10-12 kilograma nije moglo kupiti jeftinije od hiljadarke po kilogramu, dok teža, od 20 do 25 kilograma, su cenili između 700 i 800 dinara.

06.08.2024

10:44

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija