• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2024

22:45

Starleta u zatvoru obilazila ubicu sa Vračara! Prestala da ga posećuje kada je prebačen na izdržavanje kazne!

društvene mreže

Vesti

Starleta u zatvoru obilazila ubicu sa Vračara! Prestala da ga posećuje kada je prebačen na izdržavanje kazne!

Podeli vest

Stefana Blagojevića, koji je osuđen zbog toga što je sa nedavno uhapšenim Predragom Ratkovićem ubio Vladimira Bjelanovića u decembru 2015. u Mileševskoj ulici na Vračaru, u pritvoru je posećivala poznata starleta iz Bosne i Hercegovine!

U posete dok je boravio u pritvoru u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, starleta je dolazila isključivo u takozvane bračne posete.

- Imala je overen papir kod notara da su u vanbračnoj zajednici, odnosno da mu je nevenčana supruga. Njene posete su trajale neko vreme, nije dolazila u poste pod nadzorom, već isključivo u bračne na koje pritvorenik ima pravo jednom u dva meseca - otkriva sagovornik.

Kako navodi, svima je postalo sumnjivo kada je promenio "nevenčanu suprugu".

Foto: Društevne mreže

Stefan Blagojević je direktni izvršilac ubistva Bjelanovića

- Dešava se da pojedini pritvorenici kao supruge angažuju devojke koje nikada pre nisu videli. Naime, pravo na posete imaju najbliži srodnici, bračni i vanbračni partneri. Kod nevenčanih supružnika, dozvoljno je da kod notara uz prisustvo dva svedoka bude overen dokument da su u zajednici, i samim tim imaju pravo na posete - kaže izvor i objašnjava da su se pritvorenici dosetili i da na taj način u posebne posete bez nadzora dovode prostitutke koje za novac pristaju na dva sata intime iza rešetaka.

Da bi ušle u ove posete, kako dodaje, devojke prolaze detaljan pretres "do gole kože". 

- Blagojevića je poznata starleta obilazila neko vreme, a onda je prestala da dolazi - dodaje sagovornik.

Foto: Arhiva

Predrag Ratković je uhapšen pre nekoliko dana u BiH

Podsetimo, Blagojević je u međuvremenu iz pritvora koji mu je ukinut, prebačen na izdržavanje druge kazne. On je inače osuđen kao direktni izvršilac ubistva Bjelanovića na 20 godina, ali mu je u tu kaznu uračunata i prethodna od šest godina zatvora. Na 16 godina robije pravosnažno je osuđen Predrag Ratković, bivši pripadnik crvenih beretki, koji je u petak uhapšen u Tuzli, pošto je pobegao iz kućnog pritvora.

Kako je utvrđeno, oni su 9. decembra 2015. došli do Mileševske autom koji je vozio Ratković.

- Blagojevic je izašao iz vozila u kojem se nalazio na mestu suvozača i u neposrednoj blizini čekao da žrtva izađe iz zgrade. Kada je Bjelanović izašao u društvu trudne nevenčane žene i seo na mesto vozača u svom parkiranom "renou", Blagojević je prišao i ispalio dva hica u njega. Ranjeni je istrčao iz auta i počeo da beži, ali ga je ubica sustigao i u njega ispalio još 19 projektila - navodi se u presudi.

Posle zločina Ratković je uhapšen u Beogradu, dok su Blagojeviću lisice stavljene nekoliko dana kasnije u Zvorniku. U stanu je tada sa njim zatečena i ženska osoba, a on je kod sebe imao falsifikovana dokumenta, piše Kurir.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir!
Live TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir!

Izraelski borbeni avioni probili su vazdušni prostor iznad Bejruta. Stiže odgovor Libana. Ruska vojska oslobodila je Timofejevku. Oružane snage Ukrajine prvi put su upotrebili kasatne bombe dugog dometa američke proizvodnje. Svet je u iščekivanju. Pitanje je trenutka kada će Iran napasti Izraelu. Teheran poručuje da ne želi eskalaciju, ali mora da kazni Izrael. Kamala Haris zvanično je postala kandidatkinja za predsednicu SAD-a. Na sve ove i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su general Luka Kastratović i Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika".

06.08.2024

22:27

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom? (VIDEO)

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Sport

Srbija u polufinalu OI posle utakmice za infarkt! "Orlovi" okrenuli 24 razlike, pa u produžetku slomili Australiju! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Srbija u polufinalu OI posle utakmice za infarkt! "Orlovi" okrenuli 24 razlike, pa u produžetku slomili Australiju! (FOTO/VIDEO)

Au, šta je preživela naša košarkaška reprezentacija! Srbija je u polufinalu Olimpijskih igara, nakon što je u neverovatnoj drami i i posle produžetka nekako uspela da slomi otpor žilave Australije - 95:90! Meč je nakon 40 minuta igre završen rezultatom 82:82, a "orlovi" su se u dodatnih pet minuta bolje snašli i zahvaljujući poenima maestralnog Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića otišli u polufinale.

06.08.2024

16:43

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija