• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

07.08.2024

12:32

Podleteo pod traktor, ostao na mestu mrtav! Ovo je bajker koji je izgubio život u nesreći kod Bogatića (FOTO)

facebook

Vesti

Podleteo pod traktor, ostao na mestu mrtav! Ovo je bajker koji je izgubio život u nesreći kod Bogatića (FOTO)

Podeli vest

Prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama opraštaju od Nikole B. (28) koji je sinoć tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u mestu Klenje kod Bogatića.

U Badovincima, mestu gde je živeo i u kojem su ga svi poznavali zavladali su neverica, tuga i žalost zbog još jednog izgubljenog mladog života.

Mladić je sinoć oko 18 časova motociklom u punoj brzini direktno udario u traktorsku prikolicu na putu Bogatić - Badovinci, nedaleko od seoskog groblja u Klenju. Od zadobijenih povreda preminuo je na mestu nesreće. 

- Verovatno je glavom udario u prikolicu koja je imala stranice. Bio je živ neposredno posle sudara, ležao je bez svesti na boku oko metar daleko od motora i iskašljavao je krv. Imao ja kacigu na glavi, video sam da je pukla, a na motoru je oštećen samo prednji deo - rekao je očevidac nezgode.

Foto: facebook

 

 

Strašan prizor uznemirio je vozače koji su se zaustavili na mestu nesreće, a koje je samo nekoliko minuta ranije obišao. 

Vozač traktora je, po pričama očevidaca, već bio skrenuo u dvorište a da nije bio svestan da je u zadnji deo prikolice udario motocikl i da je vozač nastradao. 

- Obavestili smo policiju koja je ubrzo stigla, kao i ekipa hitne pomoći. Mladića su uneli u sanitet, a kasnije smo čuli da reanimacijom nisu uspeli da ga spasu jer je u međuvremenu preminuo - naveo je očevidac tragedije.

Uviđaj su obavili pripadnici policije i dežurni javni tužilac koji je naredio obdukciju tela nastradalog mladića. Motocikl i traktor sa prikolicom će biti veštačeni, a daljom istragom biće utvrđeni uzroci nezgode.

Foto: facebook

 

Nikolin profil na Fejsbuku prepun je fotografija i snimaka motora koji su bili njegova velika ljubav. Tužne reči oproštaja uputili su upravo zaljubljenici u motocikle koji su kao i on iznad svega voleli zvuk motora. 

- Nije ti se Nidžo posrećilo da traje, da uzivaš i dočekaš starost, da gledaš mlade vozače dok zuje okolo kao što sam ja uvek uživao dok sam gledao tebe i tvoje drugare...- napisao je jedan Nikolin prijatelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika Britanija juri ka građanskom ratu! London za nerede krivi Ilona Maska?! (VIDEO)
Live TV

Velika Britanija juri ka građanskom ratu! London za nerede krivi Ilona Maska?! (VIDEO)

Sukob između američkog multimilijardera Elona Maska i britanskog premijera Sira Keira Starmera se nastavlja. Svađa je izbila nakon što je najbogatiji čovek na svetu, komentarišući nerede koji su zahvatili zemlju, utvrdio da Velika Britanija ide prema građanskom ratu. O tome u Info jutru govorio je gost Mihajlo Rabrenović, stručnjak za strategijski menadžment.

07.08.2024

12:36

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir! (VIDEO)
Live TV

Rat u Ukrajini je trebalo davno da se završi, ali jedna zemlja to nije dozvolila! Evo zašto su propali pregovori za mir! (VIDEO)

Izraelski borbeni avioni probili su vazdušni prostor iznad Bejruta. Stiže odgovor Libana. Ruska vojska oslobodila je Timofejevku. Oružane snage Ukrajine prvi put su upotrebili kasatne bombe dugog dometa američke proizvodnje. Svet je u iščekivanju. Pitanje je trenutka kada će Iran napasti Izraelu. Teheran poručuje da ne želi eskalaciju, ali mora da kazni Izrael. Kamala Haris zvanično je postala kandidatkinja za predsednicu SAD-a. Na sve ove i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su general Luka Kastratović i Ljubinka Milinčić, glavna i odgovorna urednica "Sputnjika".

06.08.2024

22:27

Sport

Dominira i ćuti
Olimpijske igre

Dominira i ćuti

Nikola Jokić (29) juče je još jednom dokazao da mu nema ravnog i da debata da li je u ovom trenutku najbolji košarkaš na svetu zapravo i ne postoji.

07.08.2024

07:20

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija