• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2024

09:31

Sektaši iz Petrovaradina ovim lekom otrovali decu! Verovali u zagrobni život pa skočili zajedno u smrt

Informer

Vesti

Sektaši iz Petrovaradina ovim lekom otrovali decu! Verovali u zagrobni život pa skočili zajedno u smrt

Podeli vest

Sinovi bračnog para Lava i Martine P. S. koji su skokom sa solitera zajedno izvršili samoubistvo u Novom Sadu 1. marta 2024. godine otrovani su, potvrđeno je toksikološkim analizama, pišu portali.

Konačni rezultati obdukcije utvrdili su kako su tačno dva dečaka izgubila život.

Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu dostavljeni su zapisnici o obdukcijama tela i o izvršenim toksikološkim analizama jednogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka iz Petrovaradina.

- Na osnovu rezultata je utvrđeno da su kod oba deteta smrti nasilne, da je kod jednog deteta nastupila usled akutne depresije vitalnih funkcija zbog prekomernog uzimanja leka difenihidramin, a kod drugog deteta usled sadejstva leka difenihidramin i etil alkohola - rečeno je iz novosadskog VJT.

 

Foto: Foto: Masha Bandjur

Sahrana roditelja ubica

 

Kako dodaju, na telu jednog od dečaka su konstatovane povrede koje imaju osobine lake telesne povrede i nisu imale uticaja na mehanizam umiranja, dok na telu drugog dečaka nije bilo povreda.

Otrovali decu, pa skočili sa solitera

Podsetimo obistinile su se stravične sumnje da su za smrt dece Lava i Martine P.S. krivi upravo oni a to su pokazali dotadašnji rezultati istrage koja je obuhvatila toksikološke nalaze obdukcije dece.

Istragom je takođe utvrđeno i da u ovom zločinu nije učestvovalo "treće lice" ali da se sa sigurnošću ne može utvrditi da li su osumnjičeni zajedno otrovali decu ili je to učinio Lav ili Martina.

Kako izvor "Blica" otkriva roditelji su pre ubistva dece istraživali kako nekoga da otruju, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Skočili sa vrha zgrade

Sve se dogodilo 1. marta kada je mladi bračni par, izvršio je samoubistvo skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt.

Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

 

 

Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu. Oni su prošle nedelje sahranjeni zajedno sa majkom Martinom u Bačkom Petrovcu dok je Lav sahranjen u Beogradu.

Motivi zagrobnog života

U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima.

Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić saopštio rezultate povodom sto dana u njegovom resoru: Insfrastrukturni projekti ne staju, realizuju se jedan za drugim!
Politika

Vesić saopštio rezultate povodom sto dana u njegovom resoru: Insfrastrukturni projekti ne staju, realizuju se jedan za drugim!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da je Ministarstvo na čijem je čelu dalo veliki doprinos uspesima vlade u prvih 100 dana rada, ističući među najvažnijim koracima - početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša, rekonstrukciju niškog aerodroma, kupovinu pet novih kineskih vozova Soko, rekordne rezultate Er Srbije.

08.08.2024

10:19

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija