• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

22.03.2024

11:01

Tri nedelje od užasne tragedije na Limanu! Svi zaobilaze mesto gde je mladi bračni presudio sebi, nakon što su ubili sinove

Društvene mreže/informer

Vesti

Tri nedelje od užasne tragedije na Limanu! Svi zaobilaze mesto gde je mladi bračni presudio sebi, nakon što su ubili sinove

Podeli vest

Pre tri nedelje Martina (23) i njen suprug Lav Petrović Suvajadžić (25), prvo ubili dvojicu sinova, a onda presudili i sebi skočivši sa 17. sprata solitera u novosadskom naselju Liman, a stanari ove višespratnice i dalje u velikom luku zaobilaze mesto samoubistva mladog bračnog para!

Kako stanari solitera ali i meštani Limana kažu posle svega što se dogodilo izbegavaju mesto gde su svoje živote okončali Martina i Lav. 

- Ne volimo da prolazimo tu... Možda umišljamo, ali kao da se oseća neka čudna energija - kažu Novosađani.

Jedan od stanara solitera sa kojeg su supružnici skočili kaže da se još seća te noći 1. marta.

- Kad su pali sa vrha solitera, to se čulo kao dva pucnja! U prvom trenutku nisam pomislio da se dogodila tragedija i ne bih ni znao o čemu je reč da mi ćerka nije poslala poruku u kojoj me pitala šta se to dešava u zgradi. Sutradan sam video cisternu kako spira krv... Čudno je sve to - kaže komšija zgrade sa koje su Martina i Lav skočili.

Foto: Informer/društvene mreže

Martina nakon udaje za Lava prekinula kontakt sa porodicom

 

Kuća u Petrovaradinu u kojoj je mladi bračni par stanovao sa dvojicom sinova kao podstanari, je sada pusta, a komšije i dalje u šoku pričaju o Martini i Lavu. 

- Martinu sam viđala svaki dan kako ide u šetnju gurajući kolica, dok je pored išao dečak od tri godine. Oni su u tu kuću došli s jednim detetom, drugog sina su dobili dok su stanovali u ovoj kući u Petrovaradinu. U nusprostorijama te kuće su bili još neki podstanari, ali oni su se odselili odmah posle tragedije. Lava sam viđala kad je odlazio na posao, uvek je nosio ranac i imao slušalice u ušima i nije se javljao nikome. Ponašao se čudno, a žena je bila okej - kazala je komšinica.

Zbog svega što je nađeno u kući, komšije pretpostavljaju da je Lav i uticao na Martinu. Oni dodaju i da im je povremeno u posetu dolazio neki deda koji je živeo u Švedskoj, ali nakon njegove smrti kod Lava i Martina niko nije dolazio.

Foto: Foto: Vesna Bilić

Kuća strave u Petrovaradinu, gde su surpužnici ubili dvojicu sinova

 

- Niko nije ni primirisao da ih traži, a da smo mi videli - zaključuju komšije.

Podsetimo obdukcija je pokazala da su Lav i Martina bili pijani kada su ubili sinove i izvršili samoubistvo, ali toksikološki nalaz još uvek mnije gotovo i za sada nije poznato da li su oni konzumirali još nešto pre zločina. .

Inače dosadašnji rezultati obdukcije i toksikoloških analiza tela dvojice dečaka pokazali su da su u krvi imali etanol, a ne pesticide, koji su mogli da bude uzrok smrti. Na telima mališana ali i u kući u Petrovaradinu, gde je par živeo, nije bilo vidljivih povreda niti krvi.

Na stolu je, prema nezvaničnim saznanjima, pronađena flaša sa sumnjivom supstancom.

Foto: V.B.

Martina i sinovi zajedno sahranjeni na groblju u Bačkom Petrovcu

 

Do sada su objavljeni i rezultati veštačenja kompjutera i telefona supružnika. Utvrđeno je da su Martina i Lav, pre nezapamćene porodične tragedije, pretraživali na internetu supstance kojima neko može da se otruje i na koji način.

Foto: informer

Lav sahranjen u neobeleženom grobu na Novom groblju u Beogradu

 

Martina i njeni sinovi su sahranjeni na groblju u Bačkom Petrovcu, dok je Lav sahranjen u neobeleženom grobu na Novom groblju u Beogradu 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17