• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/sandžakpress

10.08.2024

09:21

Ovo je porodica iz Novog Pazara u čiji "audi" se zakucao vozač "mercedesa": Otac i mlađa ćerka poginuli, druga devojčica kritično (FOTO)

društvene mreže

Vesti

Ovo je porodica iz Novog Pazara u čiji "audi" se zakucao vozač "mercedesa": Otac i mlađa ćerka poginuli, druga devojčica kritično (FOTO)

Podeli vest

U udesu koji se noćas dogodio na ulazu u Sjenicu na mestu poznatom kao Pašino Brdo poginuo je Hasredin Fehratović (41), i njegova mlađa ćerka, kao i vozač Dženan Korać koji je izazvao targediju.

Do udesa je došlo kada se vozač Dženan Korać svojim "mercedesom" krenuo u preticanje kolone i u punoj brzini se bukvalno zakucao u "audi" u kojem je bila petoičlana porodica Fehratović, iz Novog Pazara, koja se vraćala iz Sarajeva.

 Na licu mesta poginuo je vozač "audija" Hasredin Fehratović, dok su njegova supruga, sin i dve ćerke odmah transportovane u Opštu bolnicu u Novom Pazaru. 

Foto: društvene mreže/sandžakpress

Porodica Fehratović iz Novog Pazara

 

Nažalost ubrzo po prijemu u bolnicu preminula je i mlađa devojčica, dok je starija u izuzetno teškom stanju odmah transportovana u Beograd i lekari se bore za njen život.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Dženan Korać preminuo u užičkoj bolnici

 

Vozač "mercedesa" Dženan Korać preminuo je u bolnici u Užicu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju
Društvo

Vesić: Infrastrukturni projekti ne staju, nastavljamo da razvijamo Srbiju

Tokom prvih 100 dana rada Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nastavili smo neumorno da radimo na izgradnji infrastrukture, koja je preduslov za dalji ekonomski i privredni razvoj Srbije, poručio je ministar Goran Vesić, ističući među najvažnijim koracima nastavak izgradnje auto-puteva i brzih saobraćajnica širom zemlje, početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša, rekonstrukciju niškog aerodroma, kupovinu pet novih kineskih vozova Soko, rekordne rezultate Er Srbije.

10.08.2024

10:37

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija