• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

10.08.2024

18:09

Jezivo predskazanje vozača ubice: Ako me jednog dana ubije brzina...

Društvene mreže

Vesti

Jezivo predskazanje vozača ubice: Ako me jednog dana ubije brzina...

Podeli vest

Građani Sjenice besni su i uznemireni zbog jučerašnje tragedije koja je zavila u crno njihovo mesto nakon stravične nesreće u kojoj su poginuli Hasredin Fehratović (41) iz Novog Pazara i njegova ćerkica Taira (2), dok su starija ćerka i supruga teško povređene.

Mladić Dženan Korać, koji je izazvao udes zbog neodgovorne i brze vožnje, takođe je poginuo. Utučeni Sjeničani još od sinoć masovno dele Instragram nalog Dženana, s obzirom na to da u opisu profila sadrži zastrašujuću poruku:

- Ako me jednog dana ubije brzina, nemojte plakati, jer ja sam se smijao! - poruka je na Koraćevom Instragram profilu.

Foto: Društvene mreže

Dženanu je očigledno bilo draže da vozi brže od života

On je pre samo dva meseca takođe izazvao nesreću kada je udario u tri vozila, navodno baš na Pašinom Brdu mestu gde je i juče došlo do sudara. Tog 30. maja udario je u vozila i presekao banderu, ali tada nije bilo žrtava. Nažalost, sada su, pored njega, smrtno stradale i dve nevine osobe.

- Bili smo u šoku kada smo čuli šta se dogodilo, ovo je strašna tragedija za naše mesto. Ne poznajem lično mladića, ali sam čula da ovo nije prvi put da je izazvao nesreću usled takve brze vožnje, samo što su sad njih troje izgubili život, velika tuga - rekla je za Kurir jedna od građanki Sjenice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)

Trebalo je da bude zlato, ali i bronza je vrhunski rezultat! Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u današnjem meču za bronzanu medalju pobedila svetskog šampiona Nemačku sa 93:83 (21:30, 17:16, 25:26, )! "Orlovi" su se tako revanširali "pancerima" za prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa u Manili, a osim toga, pokazali su neverovatnu mentalnu snagu da se podignu nakon nepravednog poraza od Amerike u polufinalu.

10.08.2024

12:47

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23