• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

10.08.2024

21:16

Zaklao nepokretnog oca pa se otrovao tabletama, majka se ubila na groblju! Strašna porodična tragedija u Banatu

Informer, Shutterstock

Vesti

Zaklao nepokretnog oca pa se otrovao tabletama, majka se ubila na groblju! Strašna porodična tragedija u Banatu

Podeli vest

Damir Terzin (40) iz Novog Kneževca nožem je pre tačno pet godina zaklao svog nepokretnog oca Svetislava (67) u porodičnoj kući, a zatim je presudio i sebi, popivši šaku lekova!

Samo dve nedelje ranije, Damirova majka Ljiljana (63) se ubila hicem iz pištolja u glavu na Katoličkom groblju u tom mestu.

Zločin koji je "ugasio" kuću Terzinovih tog 10. avgusta 2019. šokirao je žitelje ovog mirnog banatskog mesta. 

Prijatelj Terzinovih kazao je tada za Informer da su oni pristojno živeli i da su lepo brinuli o sinu jedincu.

- Ljiljana je radila u fabrici 'Aleva', a Svetislav je bio vozač. Kad je odrastao, Damir se osamostalio i odselio iz porodične kuće, jedno vreme je držao kafić. Međutim, sve je krenulo nizbrdo kad je Svetislav pre četiri godine doživeo moždani udar, od kog je postao skoro nepokretan. Stanje mu se pogoršavalo, a Damir je konstantno krivio majku što je njegovom ocu sve gore. Bio je veoma vezan za njega - ispričao je naš sagovornik.

Foto: Informer

Katoličko groblje na kom je Ljiljana Terzin pucala sebi u glavu

Ljiljana je, prema njegovim rečima, "pukla" od tolikog psihičkog pritiska pa je krajem jula otišla do Katoličkog groblja i ubila se. Jedva su je identifikovali po garderobi, pošto joj je lice bilo razneseno:

- To je Damiru veoma teško palo, iako nije bio u dobrim odnosima s majkom. Čak se pričalo i da ju je nekoliko puta udario, kriveći je da se ne brine o Svetislavu. Nakon Ljiljaninog samoubistva Damir je često dolazio kod oca i pokušavao je da mu olakša zdravstveno stanje, ali je očigledno sve bilo uzalud. Verovatno posle svega nije mogao da gleda Svetislava u tako teškom stanju, pa je rešio da presudi i njemu i sebi.

Za krvavu porodičnu dramu saznalo se tek pošto su komšije posumnjale da nešto nije u redu u kući Terzinovih. Damirov automobil je ceo dan bio parkiran ispred kuće, što im je bilo čudno, jer je on često posećivao oca, ali se nikad ne bi dugo zadržavao kod njega.

Zato su pozvali policiju da ipak provere šta je sa starijim čovekom. Kada je patrola došla do kuće, pronašla je tela oca i sina.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)
Olimpijske igre

Sija bronza kao zlato! Košarkaši Srbije uzeli medalju na OI i osvetili se Nemcima za Mundobasket! (FOTO/VIDEO)

Trebalo je da bude zlato, ali i bronza je vrhunski rezultat! Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je treće mesto na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u današnjem meču za bronzanu medalju pobedila svetskog šampiona Nemačku sa 93:83 (21:30, 17:16, 25:26, )! "Orlovi" su se tako revanširali "pancerima" za prošlogodišnji poraz u finalu Mundobasketa u Manili, a osim toga, pokazali su neverovatnu mentalnu snagu da se podignu nakon nepravednog poraza od Amerike u polufinalu.

10.08.2024

12:47

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23