• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer. rs

11.08.2024

15:20

Ovde će biti sahranjen terorista Faton Hajrizi! Kao da sahranjuju heroja, a ne okorelog ubicu i kriminalca! (FOTO)

printscreen instagram/Shutterrstock/lajmi.net

Vesti

Ovde će biti sahranjen terorista Faton Hajrizi! Kao da sahranjuju heroja, a ne okorelog ubicu i kriminalca! (FOTO)

Podeli vest

Fatona Hajrizija (39), ubicu srpskog policajca Nikole Krsmanovića, sahranjuju danas u njegovom rodnom selu Klina Gornja kod Srbice, a mesto je u potpunosti ukrašeno zastavama Albanije, pa na način sramno slave teroristu i kriminalca!

Pre sahrane, veliki broj ljudi okupio se kako bi odali poslednju "počast" Fatonu Hajriziju, ubici srpskog policajca Nikole Krsmanovića, u njegovom rodnom selu, piše Lajmi.net.

Iako je tzv. premijer Aljbin Kurti pozvao da se Hajrizi ne glorifikuje i da građani "ne podležu euforiji heroizacije i romantizacije Fatona Hajrizija", cela Drenica nije ostavila Fatona Hajrizija da bude sam.

Hajrizi je 6. jula pobegao iz "otvorenog tip"“ zatvora u Smrekonici, gde je boravio poslednjih meseci. Njegova lokacija bila je nepoznata oko dve nedelje, sve dok nije prijavljeno ubistvo policajca u Loznici.

Foto: Printskrin

Bio pripadnik UČK od 14 godine

Nakon tri nedelje, srpske vlasti su dozvolile preuzimanje tela Hajrizija. Njegova majka je u subotu potvrdila identitet sina, dok je Institut za sudsku medicinu obavio obdukciju.

Hajrizi je bio osuđivan barem tri puta od strane različitih sudova za krivična dela uključujući ubistvo, pokušaj ubistva, krađu i pljačku. Najpoznatiji je po ubistvu ruskog vojnika misije NATO-a u Kosovu, KFOR, 29. februara 2000. godine, kada je imao 15 godina.

Podsetimo, Nikola Krsmanović je ubijen, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

U vozilu je bio Faton Hajrizi , čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 puta bežo iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, otvorio je vatru. Nikola je pogođen u grudi, preminuo je.

Usledila je potraga za Hajrizijem, da bi juče bio likvidiran. Otkriven je uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike, objavio je lajmi.net.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!
Planeta

Kina dala zeleno svetlo! Osveta može da počne!

Kina podržava Iran u odbrani svog suvereniteta, bezbednosti i nacionalnog dostojanstva, rekao je kineski ministar spoljnih poslova Vang Ji u telefonskom razgovoru sa vršiocem dužnosti iranskog ministra inostranih poslova Alijem Bagerijem.

11.08.2024

17:13

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23