• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer /Blic

12.08.2024

13:04

Prijatelj osumnjičenog za ubistvo kod Pančeva: "Došla sa Makedoncem da iznudi novac"

Tanjug/Shutterstock

Vesti

Prijatelj osumnjičenog za ubistvo kod Pančeva: "Došla sa Makedoncem da iznudi novac"

Podeli vest

Prijatelj osumnjičenog Gorana S. (61) iz Vračevog Gaja, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Makedonca B.P. (61) sa kojim je bila njegova bivša žena, tvrde da ne mogu da veruju da je Goran uhapšen zbog ubistva jer je Makedonac nastradao "u nesrećnim okolnostima".

"Gorana znam sigurno 50 godina. Nikada u svom životu nije bio nasilan. Dugo je radio u Italiji, a kad se vratio zbog bolesti, svima je pomagao. Ovo što se dogodilo je nesrećni slučaj", tvrdi Dragan S. prijatelj Gorana S. koji je uhapšen zbog sumnje da je 8. avgusta ubio Makedonca B.P. sa kojim je živela njegova bivša žena Verica.

Kako je Dragan objasnio za "Blic" , Goranova bivša žena, Verica je došla sa Makedoncem kod Goranovog komšije.

- Jedini svedok, je majka od Goranovog komšije, oni su svi sedeli u sobi, dogovarali se i zajedno pili kafu. Makedonac je bio u dvorištu. Kada je Goran izašao i krenuo ka svojoj kući Makedonac ga je napao i došlo je do verbalnog sukoba. Makedonac je onda pao i glavom udario u betonski stepenik i prebačen je u bolnicu gde je konstatovana smrt. Kažu da je infarkt - tvrdi Dragan, Goranov prijatelj.

Međutim, prema rečima meštana, priča ove porodice počinje mnogo ranije kada je Gorana njegova bivša supruga Verica ostavila u Italiji sa decom i otišla da živi sa Makedoncem.

- Goran i Verica su sa decom živeli u Italiji. Oni imaju dva sina koji su punoletni i ćerku koja nije. Verica ga je tamo ostavila sa decom i otišla i udala se za Makedonca. On je decu odgajao, dao im je sve što je imao - tvrdi Goranov prijatelj Dragan.

"Došli su da iznude novac"

Osumnjičeni Goran se u Srbiju vratio zbog bolesti. Kako kažu meštani, živi u kući svog oca koja mu je ostala.

- On ima mnogo novca. Ima firmu i kuću na moru u Italiji i kuću u Vršcu. Tu kuću u Italiji je ostavio Verici međutim njoj nije bilo dosta. Goran je davao snima koji nisu imali. Pomagao je i azilima za pse. Pre nekoliko godina je odlučio da krene dalje. Lepo je živeo. Oženio je jednu divnu ženu, ona radi u supermarketu u Beloj Crkvi - kaže nam Dragan.

Meštani tvrde da su Verica i njen partner, Makedonac B.P. saznali da on ima novca, te da su došli da od njega to i iznude.

- Da je znao šta će se desiti, sigurno ne bi sa njima ni razgovarao. Tu ženu nikako nismo voleli, a znamo je od detinjstva. Ovo je jedna tragedija - kažu meštani.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Pančevu, dežurni tužilac je izašao na lice mesta i zajedno sa policijom izvršio uviđaj. Osumnjičenom Goranu S. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23