• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

16.08.2024

08:44

Uznemirujući snimak: Svađa žene i muškarca u gradskom autobusu u Beogradu i najbrutalnije nasilje (VIDEO)

emitphoto

Vesti

Uznemirujući snimak: Svađa žene i muškarca u gradskom autobusu u Beogradu i najbrutalnije nasilje (VIDEO)

Podeli vest

Uznemirujući snimak nasilja pojavio se na društvenim mrežama, a na njemu se vidi muškarac koji je nakon rasprave sa ženskom osobom, u gradskom autobusu u Beogradu, prvo pesnicom udara u zaštitnu pregradu ispred njene glave, da bi je nedugo zatim i udario.

Video koji je objavljen na Instagram stranici serbialive_beograd i u čijem opisu je navedeno samo "linija 18 sinoć" počinje dok je rasprava u toku i vidi se dvoje ljudi koji se možda i poznaju odranije, međutim svađa ubrzo eskalira i čuju su pretnje i povici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

 

Dok putnici mirno sede ili stoje okolo, a jedna osoba snima, muškarac u jednom trenutku ustaje i pesnicom udara u zaštitnu pregradu iza koje je sedela žena. Tačno ispred njene glave.

Rasprava se nastavlja, a onda on ponovo ustaje, prilazi joj i uz povike je udara pesnicom u glavu.

Do kraja snimka rasprava je nastavljena, pa nije poznato ni kako se sve završilo, ali ni da li je ovo nasilje prijavljeno policiji.

Poražavajuće je da niko od putnika, a ni vozač autobusa nije reagovao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija