• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.S.

16.08.2024

09:43

Izgorelo stovarište u Prokuplju: Vlasnik uveren da je požar podmetnut, jer mu je pre četiri meseca zapaljen i automobil (FOTO/VIDEO)

LJ.S.

Vesti

Izgorelo stovarište u Prokuplju: Vlasnik uveren da je požar podmetnut, jer mu je pre četiri meseca zapaljen i automobil (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

U požaru koji je izbio noćas oko dva sata ujutru do temelja je izgorelo stovarište u Prokuplju, a vatrogasci su satima gasili vatrenu stihiju.

Kako saznajemo sigurnosne kamere su zabeležile momenat kako je nešto blesnulo preko ograde i tada je počeo požar.

U požaru je i pored brze intervencije vatrogasca izgorela kompletna zgrada, a intervencija je trajala do jutros.

Na licu mesta je policija koja obavlja uviđaj.

Foto: LJ.S.

Zgrada na stovarištu izgorela do temelja

 

Vlasnik stovarišta Vladica Stojanović kaže da zaista ne zna ko je opet izazvao požar na njegovom objektu, ali da je svoje sumnje ranije predočio istražnim organima. 


Podsetimo, u noći 1.aprila nepoznata osoba je zapalila automobil u Stojanovićevoj privatnoj kući u Ulici Đure Đakovića u Prokuplju. Automobil je u potpunosti izgoreo, a i tada su kamere snimile muškarca koji preskače ogradu i baca Molotovljev koktel na automobil i beži, ipak počinilac do sada nije pronađen i uhapšen.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija