• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telemundo51.com

16.08.2024

12:28

Porodica Ana Marije tvrdi da su advokati Davida Kneževića obmanuli javnost: Dokazi su čvrsti, on ne sme da bude pušten na slobodu

Društvene mreže/ video printscreen

Vesti

Porodica Ana Marije tvrdi da su advokati Davida Kneževića obmanuli javnost: Dokazi su čvrsti, on ne sme da bude pušten na slobodu

Podeli vest

Advokati i rođaci Ane Marije Henao Knežević koja je nestala početkom februara ove godine u Madridu, a za čiji nestanak i ubistvo je osumnjičen njen suprug Beograđanin, David Knežević, tvrde da su on i njegovi zastupnici doveli u zabludu mnjenje i da su dokazi protiv njega jaki i da on ne sme da bude pušten na slobodu uz kauciju.

Rođaci optužuju Davidove advokate da obmanjuju javnost tvrdnjom da nema dokaza protiv njega.

- Porodici je veoma teško, strepimo. Situacija je komplikovana. Najviše nas brine da će on izaći i uzvratiti nam. Plašimo se da će mu sud odobriti kauciju i da će on izaći. Na prošlonedeljnom saslušanju razgovaralo se o tome da li on predstavlja rizik od bekstva ili ne. Naravno da postoji opasnost da će pobeći jer on ima mnogo novca - kazao je brat nestale Ane Marije, Filip Henao za medije na Floridi.

Advokat porodice Henao istakao je da je slučaj protiv Davida čvrst. 

- Odjednom posle obraćanja advokata odbrane svi misle da je slučaj slab. Slučaj je veoma, veoma jak protiv gospodina Kneževića. Postoji brdo dokaza, i niko nije video niti čuo za Anu od dana kada je njen bivši supružnik tajno putovao preko kontinenta i kada je viđen kako onemogućava sigurnosne kamere na zgradi u kojoj je ona boravila u Madridu - kazao je advokat porodice Henao. 

Foto: printscreen

David snimljen u Madridu

 

Obraćanje brata Ana Marije i advokata porodice Henao usledio je nakon što je tim odbrane srpskog državljanina Davida Kneževića koji je optužen za otmicu supruge Ane Knežević, izjavio pred sudom u Majamiju da su tužioci i FBI obmanuli sudiju pričama o nasilnom sukobu para u njenom stanu u Madridu, navodeći da dokazi koji su stigli pokazuju da u stanu nisu pronađeni tragovi Anine krvi, kako su to tvrdile američke i španske vlasti.

Foto: Mondo

Istražioci veruju da je David onesposobio sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je Ana Marija iznajmila stan

 

Podsetimo Ana Marija Knežević nestala je 2. februara iz stana koji je iznajmila u Madridu u koji je doputovala posle razvoda od Davida i borbe oko podele imovine koju su oni stekli u zajedničkom biznisu koji su vodili. Nakon njenog nestanka brat i njene prijatlejice su dobile čudne poruke sa njenog telefona i nakon toga joj se izgubio svaki trag. 

Istragom španske policije i američkog FBI je utvrđeno da je njen suprug David Knežević koji je uhapšen kada je iz Beograda otputovao u Majami, kidnapovao svoju ženu između 27. januara i 5. februara, kada je kriomice iz Srbije renitranim "pežoom" otputovao u Španiju.      

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Napravio kobnu grešku neposredno pre nestanka supruge: David Knežević stavio kacigu, uzeo sprej, a onda...
Hronika

Napravio kobnu grešku neposredno pre nestanka supruge: David Knežević stavio kacigu, uzeo sprej, a onda...

Srpski državljanin David Knežević, koji je uhapšen čim je iz Beograda doputovao u SAD zbog sumnje da je umešan u nestanak supruge, Ane Marije Knežević, napravio je kobnu grešku na dan njenog nestanka u februaru! Novi dokazi do kojih je došao sud u Madridu, koji vodi istragu, upućuju na to da David Knežević nije govorio istinu kada je rekao da je toga dana bio u Srbiji.

04.06.2024

09:41

sledeća vest

Vesti

Brnabić razmontirala Đilasa, Mariniku i bivšu vlast: Za njih ne postoji gori pakao od otvaranja novog radnog mesta! Zbog toga im je Vučić najgora noćna mora!
Politika

Brnabić razmontirala Đilasa, Mariniku i bivšu vlast: Za njih ne postoji gori pakao od otvaranja novog radnog mesta! Zbog toga im je Vučić najgora noćna mora!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinike Tepić o oglasu za posao koji je objavila kompanija Rio Tinto. Brnabić je istakla da za Dragana Đilasa, njegovu stranku i celokupnu bivšu vlast "izgleda da ne postoji gori pakao od otvaranja novog radnog mesta" i da im je zbog toga Aleksandar Vučić, čovek koji je otvorio 550.000 radnih mesta i koji ne namerava da stane, najveća noćna mora.

21.08.2024

11:06

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija