• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

16.08.2024

20:31

Drogirani vozač ubica je omiljeni zubar poznatih! Tvrdi da je pobegao posle gaženja pešaka, jer je žurio?!

Informer/Društvene mreže

Vesti

Drogirani vozač ubica je omiljeni zubar poznatih! Tvrdi da je pobegao posle gaženja pešaka, jer je žurio?!

Podeli vest

Doktor Slobodan S. (35), osumnjičen da je 13. avgusta na Karaburmi pod dejstvom kokaina "smartom" usmrtio Aleksandra M. (28) na pešačkom prelazu, pružao je stomatološke usluge u jednoj poznatoj privatnoj ordinaciji brojnim javnim ličnostima!

Kako Kurir saznaje, pacijenti su mu bili brojni glumci, pevači i voditelji.

- Slobodan S. je doktor stomatologije i radi u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda. Među njihovim pacijentima su brojne javne ličnosti, pola estrade dolazi u tu ordinaciju. Neverovatno je da im je zube popravljao i pravio 'nove osmehe' čovek koji konzumira kokain - potvrdio je izvor lista i dodao da je on jedan od "stručnjaka" u timu.

Iz Višeg tužilaštva u Beogradu, koje vodi istragu protiv stomatologa, juče je saopšteno da je on na saslušanju negirao krivicu i izneo svoju detaljnu odbranu posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Nezvanično, on se pravdao da uopšte nije video muškarca koga je oborio na pešačkom prelazu, "jer je istrčao iza autobusa":

- Naveo je da je autobus stajao i je muškarac odjednom istrčao iza njega pa da ga zbog toga uopšte nije video. Kao opravdanje za to što je pobegao sa mesta nesreće u ulici Dragoslava Srejovića, prvo je rekao da je mnogo žurio, a onda da je to zapravo uradio jer je bio pod dejstvom kokaina koji je prethodno konzumirao! Odbio je da odgovara na pitanja tužioca. 

Snimile ga kamere

Osim što je bio drogiran u vreme izazivanja teške saobraćajne nesreće, sumnja se i da je Slobodan S. vozio brzinom većom od dozvoljene, odnosno, da je nije prilagodio vidljivosti i stanju na putevima.

Aleksandar M. je na mestu preminuo je na licu mesta, a Slobodan S. je bez zaustavljanja pobegao. Međutim, kamere su snimile njegov automobil i on je pronađen već tokom noći, a osumnjičeni se narednog dana predao policiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35