• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.D.

22.08.2024

21:35

Jedan nožem izbo trojicu mladića: Tuča između dve grupe u Novom Pazaru (VIDEO)

S.D.

Vesti

Jedan nožem izbo trojicu mladića: Tuča između dve grupe u Novom Pazaru (VIDEO)

Podeli vest

Najmanje tri osobe povređene su u tuči koja se večeras dogodila između dve grupe mladića u Novom Pazaru. Policija intezivno traga za jednim napadačem K.D. koji je nožem izbo tri osobe.

Kako Informer nezvanično saznaje, tuča je izbila oko 20 sati u Ulici generala Živkovića.

- Sumnja se, da je nakon kraće svađe grupe mladića došlo do tuče i upotrebe hladnog oružja. Naime, kako se pretpostavlja, jedan muškarac je naneo ubodne rane trojici muskaraca. Povređeni su prevezeni u Opštu bolnicu, na odeljenje hirurgije, gde im se ukazuje pomoć - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: S.D.

 

Kako je naveo jedan od povređenih momaka zadobio je ubodne rane u predelu grudi.

Policija traga za napadačem K.D. koji je osumnjičen za ubistvo u pokušaju - rekao je naš sagovornik


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija