• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: NS

23.08.2024

09:38

Ovo je porodica koja je nastradala u požaru na Salajki: Vatrogasci tela roditelja i dece pronašli u ćošku kućerka (FOTO)

Facebook

Vesti

Ovo je porodica koja je nastradala u požaru na Salajki: Vatrogasci tela roditelja i dece pronašli u ćošku kućerka (FOTO)

Podeli vest

U požaru koji je noćas izbio u naselju Salajka u Novom Sadu poginuli su Danijel Aleksandrović (29) i njegova supruga Marija Subotin (23) i njihovo četvoro dece.

Šestočlana porodica je nastradala u požaru koji je izazvala baterija električnog bicikla koja je bila na punjaču u kući u kojoj su stanovali u ulici Đorđa Dere na Salajki u Novom Sadu.

Foto: Foto: Facebook

Danijel Aleksandrović sa decom

 

 Kako smo već izveštavali rodbina i komšije koje su oko pola tri jutros primetili da je buknuo požar, pokušali su da izbave Danijel, Mariju i njihovu decu, ali u tome nisu uspeli. 

Foto: Foto: Facebook

Marija Subotin sa decom

 

 

- Lupali smo vikali, ali nismo mogli da uđemo od vatre. Pokušali smo da obijemo zid, deda je pokušao macolom da razbije zid, da ih tuda izvlačimo, ali nismo uspeli. Samo smo napravili malu rupu u jednom bloku. Živi su izgoreli. Čuli smo ih kako vrište. Vatra im je preprečila put i nije ima bilo spasa - kroz suze priča komšija. 

Foto: sns.org

Tela Danijela, Marije i dece pronađena u ćošku kuće

 

Inače kako kažu rođaci tela mladog bračnog para i nihove dece pronađena su u ćočku njihove kućice jedna preko drugih. 

- Mislim da su Danijel i Maja telima pokušali da zaštite decu. Zato su ih našli na gomili -kaže utučeni komšija. 

 

POGLEDAJTE UKLJUČENJE SA MESTA TRAGEDIJE:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Roditelji, pažnja! Bez ovog papira nema upisa deteta u prvi razred
Društvo

Roditelji, pažnja! Bez ovog papira nema upisa deteta u prvi razred

Prvi septembar se bliži i mnogim roditeljima, ali i deci, već neko vreme je na umu polazak u školu, a naročito onima kojima predstoji polazak u prvi razred! Iako se skupljanje papirologije umnogome smanjilo digitalizacijom, ipak postoji jedan dokument koji se i dalje traži i bez kog dete ne može sesti u školsku klupu.

23.08.2024

10:52

TV

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija