• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.D./RINA

27.08.2024

10:21

Karambol u Novom Pazaru! Zakucao se u tendu, tri vozila uništena (FOTO)

RINA

Vesti

Karambol u Novom Pazaru! Zakucao se u tendu, tri vozila uništena (FOTO)

Podeli vest

U ranim jutarnjim satima došlo je do saobraćajne nezgode u Novom Pazaru kada je vozač bmw-a izgubio kontrolu nad vozilom i napravio karambol udarivši u tendu ispred jedne porodične kuće.

Tom prilikom oštećena su tri parkirana vozila.

- Tri automobila su oštećena, kao i pomoćni objekat domaćinstva u čiju tendu je vozač udario. Nije bilo povređenih, a i sam vozač koji je izazvao ovu nezgodu prošao je bez povreda - kaže za RINU jedan od očevidaca.

 

Foto: RINA

Mesto udesa

 

Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija