• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2024

14:01

Devojčica (14) sahranjena pored oca i sestre! Porodicu Fehratović u crno zavio obesni vozač (FOTO)

S.D., Privatna arhiva

Vesti

Devojčica (14) sahranjena pored oca i sestre! Porodicu Fehratović u crno zavio obesni vozač (FOTO)

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći na magistralonom putu Sjenica - Prijepolje 9. avgusta došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli Hasredin Fehratović (42) i njegova trogodišnja ćerka, dok su se lekari borili za život njegovoj supruzi i starijoj ćerki (14) koja je pre dva dana preminula.

Devojčica je podlegla povredama, a juče je sahranjena u selu Murovci kod Novog Pazara, gde i njen otac i trogodišnja sestra.

Podsetimo, nesreća dogodila se 9. avgusta oko 23 sata kod Pašinog Brda na magistralnom putu Sjenica - Prijepolje.

U jezivom sudaru teško su bile povređene Hasredinova supruga i druga ćerka, dok je njegov sin na svu sreću prošao bez povreda. Jedva punoletni tinejdžer je bio svedok jezivog prizora i gledao kako mu na rukama umire otac i sestra.

U udesu je poginuo i vozač "mercedesa" Dženan Korać iz Sjenice koji je kobne večeri preticao kolonu vozila i zakucao se u "audi" u kom je bila porodica iz Pazara.

 

Foto: Foto: Printscreen

Poginula devojčica

 

Dok je porodica i dalje bila u žalosti za Hasredinom i njegovom ćerkicom, iz bolnice su stigle tužne vesti da je i druga Hasredinova ćerka preminula i pored borbe lekara.

- Sahrana je bila juče i veliki broj rođaka, prijatelja i građana Novog Pazara došlo je da isprati na večni počinak devojčicu, trećeg člana Fehratovića koja je nastradala u nesreći - navodi izvor Kurira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat?
Live TV

Tramp može da izgubi izbore jedino ako ga ubiju! Da li je on jedina osoba koja može da spreči Treći svetski rat?

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Sport

Liverpulu ne valja, a sada sedam klubova čeka u redu za Srbina!
Fudbal

Liverpulu ne valja, a sada sedam klubova čeka u redu za Srbina!

Iako je španski fudbaler srpkog porekla Stefan Bajčetić (19) zbog povrede aduktora propustio gotovo čitavu prethodnu sezonu, interesovanje za mladog fudbalera ne jenjava. Liverpul je spreman da talentovanog vezistu pošalje na pozajmicu kako bi stekao neophodno iskustvo, a zainteresovanih klubova ne manjka. Nakon što je Selta iz Viga izrazila želju da ga vrati, u trku su se uključili i drugi španski, ali i engleski klubovi.

26.08.2024

15:31

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija