• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.D.

24.08.2024

15:02

Tuga u Novom Pazaru! Preminula i druga devojčica porodice Ferhatović, čeoni sudar odneo četiri života!

S.D., Privatna arhiva

Vesti

Tuga u Novom Pazaru! Preminula i druga devojčica porodice Ferhatović, čeoni sudar odneo četiri života!

Podeli vest

Još jedan član porodice Fehratović preminuo je od povrede zadobijenih 9.avgusta u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na ulazu u Sjenicu.

I druga ćerka Lina podlegla je povredama nakon 15 dana. Lekari kliničko - bolničlog centra Kragujevac borili su se za njen život, ali zbog teških povreda nisu uspeli da je spase njen život. 

Saobraćajna nesreća dogodila se 9.avgusta na ulazu u Sjenici na mestu Pašino Brdo dogodila se u petak nešto posle 21 sat kada je Dženan Korać vozeći svoj "mercedes" krenuo u preticanje kolone i direktno se zakucao u "audi" u kojem je bila petočlana porodica Fehratović iz Novog Pazara koja se vraćala iz Sarajeva.

Foto: Foto: Printscreen

 

Hasredin Fehratović koji je upravljao "audijem" ostao je mrtav na licu mesta, dok su njegove ćerke, supruga i sin odmah kolima Hitne pomoći transportovani u Opštu bolnicu u Novom Pazaru. Nažalost i pored napora lekara trogodišnja Taira je preminula, dok je njena starija sestra u kritičnom stanju prebačena u Klinički centar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!
Tenis

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!

Italijanski teniser Janik Siner (23) u jeku doping afere odlučio je da napravi određene promene u svom stručnom štabu, a kako navodi dobro upućeni "Eurosport", jedno od novih imena biće doskorašnji saradnik Novaka Đokovića (37), Italijan Marko Paniki (60)!

24.08.2024

10:55

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija