• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.08.2024

21:24

Detektiv: Ovo je motiv masakra u Velikoj Ivanči! "Sin je doveo devojku u kuću, kad je video ko je Ljubiši je pao mrak na oči"!

Informer

Vesti

Detektiv: Ovo je motiv masakra u Velikoj Ivanči! "Sin je doveo devojku u kuću, kad je video ko je Ljubiši je pao mrak na oči"!

Podeli vest

Javorka Bogdanović (72), žena monstruma Ljubiše Bogdanovića (61) koji je 9. aprila 2013. godine oko 5 sati ujutru počeo da seje smrt po Velikoj Ivanči, se preudala, a njen "mladoženja" bio je drug njenog muža, poznat je po nadimku - deda Mićara.

Ova vest, koju je eksluzivno objavio Informer, podsetila je na neverovatan motiv masakra koji je počinio Ljubiša, a u kojem je ubijeno 13 ljudi, među kojima i njihov sin Branko (42).

Naime, detektiv Braca Zdravković gostujući u Novom Jutru kod Jovane Jeremić otkrio je skandalozan motiv.

Foto: printscreen

 

- Ljubiši Bogdanoviću mrak je pao na oči kada mu je sin doveo devojku sa kojom je namerio da se ženi. Ljubiša je tu devojku poznavao odranije. Ljubiša je bio veoma imućan u selu i važio je za gazdu. Zabavljao se sa jednom devojkom, finansirao je. Njegov sin je jedan dan doveo buduću snaju i rekao - tata, ja je ženim! Međutim, kada je ispred sebe video svoju ljubavnicu K.D., koja je tada imala 21 godinu, Ljubiša je poludeo. Da li iz ljubomore, ili iz čega već on je - poludeo. Sinu je počeo da priča da je ta devojka raspikuća, ali sina to nije pokolebalo. Sin mu je rekao da će, ako treba, otići sa njom da živi u Beogradu. Ljubiša to nije mogao da podnese, a i tako su mu izvlačili pare. Jedan od meštana rekao je da su Branka sa K.D. upoznali ubijeni Goran i Jovana Despotović", ispričao je Zdravković i naveo da je nekoliko dana kasnije Ljubiša počinio krvavi pir.

Foto: Informer DN

Javorka Bogdanović se nedavno preudala

Krenuo je iz svoje kuće sa pištoljem u ruci. Prvo je ubio svog sina Branka (42) i majku Dobrilu (83). Tada je pucao u glavu i svojoj supruzi Javorki (70), ali je žena nekim čudom preživela. Ona je govorila da je "najveća kazna što je preživela".

U kući Despotovića ubio je na vratima Mikaila (61), a potom i Milenu (61), njihovog unuka Gorana (23), njegovu suprugu Jovanu (21) i njihovog dvogodišnjeg sina Davida.

U domu Ješića ubio je Ljubinu (64) i njenog sina Miloša (48), u domu Mijailovića bračni par Velimira (78) i Olgu (79). U poslednjoj u nizu, kući porodice Stekić ubio je Draganu (50) i Danicu (78).

Kada je video policiju Ljubiša pucao je sebi u glavu. Prevezen je u bolnicu i umro 48 sati kasnije. Sahranjen je u selu Rajkovac kod Mladenovca.

Foto: Zoran Sinko

Detektiv Braca Zdravković

- I dalje mi u ušima odjekuje Ljubišin piskav glas koji kaže: „Baki, idemo zajedno. Vreme je da ostavimo sve što smo stekli onome čije je imanje. Moram tebe prvu ubiti da ne kažeš nikome ovo - rekla je Javorka Bogdanović u potresnoj ispovesti na godišnjicu zločina.

Javorku niko nije osuđivao zbog krvavog pira supruga, ali niko je nije želeo u svojoj kući. Brigu o njoj vodile su ćerke.

- Bila sam budna i čula sam ga kada je ulazio u kući. Upalio je svetlo, bio je sav zelen, izobličilo mu se lice. Piskavim glasom mi je rekao da mora sve ovo da okonča. Uperio je pištolj ka meni. Osetila sam da me nešto pecnu oko vilice. Pokušavam da gutam, ali ne mogu. Ustajem iz kreveta i padam u hodniku. Odjednom se on vraća i kaže mi: „Baki, pa ti si živa“. Čujem kako puca u majku. Zatim, izlazi napolje i opet još jedan hitac. Budim se i u bolnici mi kažu da mi je sin mrtav. Tek kada sam došla kući saznala sam šta je uradio Ljubiša. Da znate, svekrva nas je stalno terala sa imanja jer je bilo njeno. Mi smo tu radili od jutra do sutra. Tukao me je, ali nije mi padalo na pamet da ga ostavim. Sada bi svaku ženu posavetovala da je svet veliki - ispričala je Javorka, a preneo Telegraf.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Sport

"Orlovi" bojkotuju Piksija!? Šta se to dešava u reprezentaciji Srbije?
Fudbal

"Orlovi" bojkotuju Piksija!? Šta se to dešava u reprezentaciji Srbije?

Najbolji fudbaleri Srbije, po svemu sudeći, započeli su prećutni bojkot selektora A tima Dragana Stojkovića Piksija! Kako drugačije objasniti situaciju da na narednom okupljanju reprezentacije neće biti Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić, momci koji uredno tresu mreže u svojim klubovima, a onda naprasno otkazuju poziv kormilara srpskog nacionalnog tima?

29.08.2024

16:12

Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!
Planeta

Šok! Hamas pristao na prekid vatre u Gazi?! A ovo je razlog!

Izraelska vojska i palestinska militantna grupa Hamas pristali su na tri odvojene trodnevne pauze u borbama u različitim delovima Pojasa Gaze, kako bi se omogućilo vakcinisanje oko 640.000 dece protiv dečije paralize, rekao je Rik Piperkorn, visoki zvaničnik Svetske zdravstvene organizacije za region.

29.08.2024

19:42 >> 19:46

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!
Planeta

Frka u Americi! Iran sve bliži nuklearnoj bombi!

Iranska proizvodnja visoko obogaćenog uranijuma se nastavlja, a trenutne zalihe pokazuju da Teherenu nedostaje dva kilograma ovog elementa za proizvodnju četiri nuklearne bombe, pokazao je poverljivi izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) u koji je Rojters imao uvid.

29.08.2024

18:58 >> 22:45

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija