• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.09.2024

15:11

"Mislila sam da je mrtav": Žena o dramatičnom trovanju muža i deteta u podrumu u Mirijevu

Informer, Miloš Rafailović

Vesti

"Mislila sam da je mrtav": Žena o dramatičnom trovanju muža i deteta u podrumu u Mirijevu

Podeli vest

Prava drama dogodila se u naselju Mirijevo u Beogradu kada su se A. J. (50) i njegov sin M. J. (19) otrovali nitro-lakom dok su krečili podrum u dvorištu porodične kuće. Kolima Hitne pomoći prevezeni su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) gde se prema rečima T. J., majke A. J, odnosno bake M. J, oporavljaju nakon trovanja.

- Hvala Bogu, živi su. Javio nam je lekar da su dobro i da će ih ako analize bude dobre pustiti danas kući. Sve se dogodilo juče dok sam spavala - priča T. J. i dodaje:

- Pričala sam sinu da taj podrum ne treba ni da se dira, da se ne kreči, ali je on želeo da ga očisti. Hteo je da ga okreči u belo da bude svetlije, jer je dole mnogo mračno, a onda su se on i unuk otrovali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako je navela T. J, ona se probudila iz sna jer je čula galamu i viku.

- Otišla sam da spavam kada je on krenuo da kreči podrum. Do podruma vode merdevine i ta vrata su jedini izvor vazduha i svetlosti. Verovatno kako je dole bio dugo zbog zatvorenog prostora ošamutio ga je taj miris, pozlilo mu je i pao je. Ali je pao tako da je udario glavom o beton. Ostao je tako nepomično da leži - kaže T.J. i dodaje:

- Njegov sin, a moj unuk je bio sa njim i njega je ošamutilo, ali je bio svestan. Toliko svestan da je uspeo da doziva pomoć. Ja ih nisam čula, na svu sreću čuli su ih momci koji rade u mehaničarskoj radnji prekoputa naše kuće. Ušli su momci odmah, izvlačili su ih iz podruma. Probudila sam se, čujem galamu, pomislim da nije kod nas, ali pogledam kroz prozor i vidim dvorište puno ljudi.

Skamenila se, ali je dotrčala da vidi šta se dešava.

- Videla sam sina, leži, ne pomera se. Mislila sam da je mrtav. Želudac mi se okretao, nisam mogla da dođem sebi. Stavili su ih u sanitet Hitne pomoći i odvezli u bolnicu - kaže T. J. i dodaje:

- Celu noć nisam spavala. Plašila sam se da li će preživeti, pogotovo za sina jer je imao tu povredu glave prilikom pada. Unuk je još u podrumu bio svestan, pa sam makar za njega manje brinula.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!
Crvena zvezda

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!

Crvena zvezda je dovela fantastičnog napadača, koji može da igra na više pozicija u ofanzivi. Reč je o momku koji nikad nije pravio probleme, posvećen je i ima sve kvalitete da igra u top evropskim klubovima. U najkraćem, tako opisuje Silasa Katompu Mvumpu (25) njegov prvi trener i čovek koji ga je otkrio, bosanski stručnjak Mehmed Baždarević (63) u ekskluzivnom javljanju za Informer.

04.09.2024

17:12

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija