• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/repubika

04.09.2024

12:47

Srđan je pravio probleme na poslu: Otac osumnjičenog za Dankino ubistvo progovorio o Dejanovom kolegi

Tanjug/društvene mreže

Vesti

Srđan je pravio probleme na poslu: Otac osumnjičenog za Dankino ubistvo progovorio o Dejanovom kolegi

Podeli vest

Radoslav Dragijević, otac Dejana Dragijevića, prvoosumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić, koja je 26. marta nestala u Banjskom polju, a čije telo do danas nije nađeno, žalio se što ga sud poziva da prisustvuje saslušanjima svedoka, jer kako tvrdi on ne zna ništa o tome.

Radoslav koji je i sam bio uhapšen i u pritvoru proveo dva meseca pod sumnjom da je sa Dejanom i drugim sinom Daliborom, koji je preminuo u policijskoj stanici, šokirao je pričom o sinovljevom kolegi Srđanu Jankoviću, drugoosumnjičenom u slučaju Danke Ilić, za koga je navodno čuo da je pravio problemem na poslu.

- Slabo sam poznavao njegovog kolegu Srđana pošto je on iz Luke. On je radio, pa napustio, pa opet došao, jedva su ga primili posle. Možda je jedan pio tog dana, ali ne verujem da su obojica pili. Gde je Dankino telo to samo mogu da znaju oni koji su je ubili, šta ja znam kakve mućke su se radile tu... Ja nisam bio tamo uopšte - rekao je Radoslav, pa se pravdao kako on nema veze sa nestankom devojčice.

Foto: video printscreen

Radoslav Dragijević tvrdi da ne zna ništa o zločinu u Banjskom Polju

 

- Pričaju kao da ja znam gde je sakrivena, znam gde je ubijena. A ja nemam veze sa tim. Da znam ne bih ćutao, al ne znam ništa, nisam ni mrdnuo odavde. Još uvek sam osumnjičen, sad bi trebalo da idem i na saslušanje, ali piše da nije obavezno da prisustvujem. Pa šta ću da slušam njihove svedoke? Kad ja i ne znam. I odakle se oni sad javljaju posle tri meseca? Mislim da je dete živo. To je moje mišljenje. Ne mora da bude... Nije zvanično - kazao je.

Iako je ispričao da nikada nije imao problema sa sinovima, rekao je i da je nakon nesreće Dejan promenio svoje ponašanje.

- Dejan je bio malo živčan od kad se isekao na motornu testeru. Ima od tad problem malo sa živcima, mislim da budem iskren. A ovaj mali kad se opije taj odmah legne ko zaklan, ne dira nikog. Dejan je imao i infrakt - rekao je Dragijević, a onda zaključio:

- Ja verujem da je moj sin nevin. Ali ako se ustanovi da je nešto kriv, želim da mi dozvoli sud da mu ja lično presudim!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!
Crvena zvezda

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!

Crvena zvezda je dovela fantastičnog napadača, koji može da igra na više pozicija u ofanzivi. Reč je o momku koji nikad nije pravio probleme, posvećen je i ima sve kvalitete da igra u top evropskim klubovima. U najkraćem, tako opisuje Silasa Katompu Mvumpu (25) njegov prvi trener i čovek koji ga je otkrio, bosanski stručnjak Mehmed Baždarević (63) u ekskluzivnom javljanju za Informer.

04.09.2024

17:12

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija