• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

06.09.2024

14:05

Majka, brat i sestra objavili čitulju za Luku: U jednu rečenicu pretočili nezamislivu bol (FOTO)

printskirn

Vesti

Majka, brat i sestra objavili čitulju za Luku: U jednu rečenicu pretočili nezamislivu bol (FOTO)

Podeli vest

Neutešna porodica Luke Vuksanović (26) iz Beograda, koji je 26. avgusta doživeo saobraćajnu nesreću kod Mladenovca, a policija pronašla njegovo telo osam dana kasnije, objavila je potresnu čitulju u novinama.

- Luka, s neizmernom tugom u srcu opraštamo se od tebe - u potpisu neutešna majka, brat i sestra sa porodicom - piše u čitulji. 

Nakon što je Lukino telo pronašao policajac, njegovi najbliži nisu mogli da poveruju da ga više nema. Nadali su se, kako kažu, da ga neće pronaći jer bi to značilo da je živ.

Čitulju Luki objavile su i komšije. Potresnu poruku naslovljenu: "Na put bez povratka ode naš mladi komšija" potpisuju tri porodice.

"O, Bože, zašto? Imao je toliko ostvarivih planova za sebe, svog malog sina, sestru, zeta, njihovu decu i prijatelje. Luka, za kratko poznanstvo duboko si se uselio u našu dušu i srce. Neka te anđeli čuvaju, kada nismo mogli mi", navedeno je u čitulji koju potpisuju komšije.

Foto: printskrin/novosti štampano izdanje

 

 

Luka Vuksanović će, kako je rekla njegova sestra, na večni počinak biti ispraćen u ponedeljak na groblju Orlovača. Opelo će biti održano u 13 časova, dok je sahrana zakazana za 13.30.

Luka Vuksanović (26) imao je tešku saobraćajnu nesreću 24. avgusta kod Mladenovca kada je svojim automobilom ''audi Q5'', probio bankinu, preskočio deo ograde, prevrnuo se, udario u parkirani autobus, srušio saobraćajni znak i zaustavio se na travnjaku. Još uvek nije poznato kako je došlo do ove nesreće, ali se sumnja da je Luka izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini.

Međutim, čitav slučaj je obavijen velom misterije jer nikome nije jasno kako je moguće da je imao takav udes, a da je nakon samo 40 sekundi nestao iz automobila i da niko devet dana nije mogao da ga pronađe, a onda je telo nađeno samo 100 metara od mesta nesreće.

Naime, prema nezvaničnim informacijama, mladić je taj dan bio sam u svom automobilu i krenuo je kod druga u Mladenovac. Na nadzornim kamerama se vidi kako na ulasku u Mladenovac razgovara sa radnicom jer mu se navodno nije očitala kartica, a onda samo sedam kilometara dalje, kod skretanja za Sopot, udara kolima u bankinu.

Kako su još tog dana rekli svedoci, čuo se jak udarac, a prva na mesto nesreće je došla jedna žena koja tvrdi da je stigla za svega 40 sekundi, ali da u vozilu nije bilo nikada. Ubrzo su stigli i ljudi iz obližnjih kuća i restorana, ali su zatekli istu situaciju - u kolima nije bilo nikoga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tesla na IFA 2024: Otkrijte najnovije tehnološke inovacije iz Berlina
Društvo

Tesla na IFA 2024: Otkrijte najnovije tehnološke inovacije iz Berlina

Tesla se sa velikim zadovoljstvom vratila na IFA sajam u Berlin, koji je od 6. do 10. septembra 2024. domaćin najnovijim dostignućima u svetu tehnologije. Kao prepoznatljivi inovator u industriji potrošačke elektronike, brend Tesla kompanije Comtrade Distribution sa ponosom predstavlja medjunarodnoj publici sjajan spektar inovativnih proizvoda koji će očarati sve posetioce.

06.09.2024

15:20

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Sport

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...
Fudbal

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...

Fudbaleri Srbije sinoć su odigrali 0:0 sa šampionom Evrope Španijom na startu Lige nacija, a tim rezultatom navijači i dobar deo javnosti izuzetno su zadovoljni. Među onima koji su pohvalno govorili o našem nacionalnom timu je i poznati stručni konsultant Rade Bogdanović, koji se u prošlosti nije libio da oplete i po reprezentaciji, ali i po klubovima.

06.09.2024

09:49

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30