• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2024

12:57

Šok na suđenju Kecmanovićima! Roditeljima pozlilo, a Kostina dadilja uradila ovo (FOTO)

Tanjug

Vesti

Šok na suđenju Kecmanovićima! Roditeljima pozlilo, a Kostina dadilja uradila ovo (FOTO)

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je saslušanjem tri svedoka i DNK veštaka nastavljeno suđenje roditeljima dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole.

Prema nezvaničnim saznanjima roditeljima ubijene dece se slošilo u sudnici nakon svedočenja Kostine dadilje Danice.

Roditelji su očajni zbog hvalospeva o dečaku koji je ubio devet učenika i čuvara škole. Prvo je svedočila ranjena nastavnica Tatjana Stevanović, a zatim i dadilja,

 

 

U međuvremenu je suđenje prekinuto zbog pauze, a nekadašnja dadilja Koste K. je besna napustila zgradu suda.

Podsetimo, na današnje suđenje su pozvani DNK veštak, svedok iz streljane, dadilja maloletnog K.K. i nastavnica istorije koja je ranjena 3. maja.

 

Foto: Tanjug

Miljana Kecmanović u pratnji advokata

 

U Palatu pravde stigli su članovi porodice ubijenih, koji u ovom postupku imaju status oštećenih.

Dečak ubica, podsećanja radi, ubio je 3. maja 2023. godine devetoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja, kada je pucao iz dva očeva pištolja koja je uzeo dva dana ranije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Otac koji je usmrtio sina u pritvoru čeka nalaz dopunskog veštačenja
Hronika

Otac koji je usmrtio sina u pritvoru čeka nalaz dopunskog veštačenja

Pеdеsеtogodišnji D. J. iz Suboticе, koji jе krajеm 2022. godinе u porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici usmrtio sina M. J. (23), i daljе sе nalazi iza rеšеtaka, a kako jе rеčеno u subotičkom Višеm sudu, postupak koji sе vodi protiv njеga jе i daljе u fazi glavnog prеtrеsa.

03.08.2024

10:30

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija