• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2024

13:01

Novi detalji zločina kod Niša! Ubila majku, oglasilo se tužilaštvo (FOTO/VIDEO)

D. Kocić

Vesti

Novi detalji zločina kod Niša! Ubila majku, oglasilo se tužilaštvo (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je danas da je naložena obdukcija tela Z.C. (69) za koju se sumnja da je ubijena i da su preduzete sve neophodne radnje radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao i radi pronalaženja učinioca.

"Više javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je da je 8. septembra, u večernjim časovima, u kući, na adresi u Nišu zatečeno beživotno telo Z.C. (1955) i da postoje osnovi sumnje da je lišena života", saopštilo je tužilaštvo.

 

 

Dežurni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu je zajedno sa policijskim službenicima PU u Nišu obavio uviđaj na mestu događaja, dat je nalog da se telo Z.C. preveze do Zavoda za sudsku medicinu u Nišu a toj ustanovi je naloženo obavljanje obdukcije.

Tušilaštvo navodi da je takođe naloženo preduzimanje svih neophodnih radnji radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao i radi pronalaženja učinioca.

Podsetimo, kako je Informer već pisao Nišlijka Zorica Cvetanović (69) pronađena je mrtva u kući u Nišu, a kako se sumnja nju je ubila ćerka Marina, navodno duševno obolela osoba.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija