• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

09.09.2024

14:08

SKANDALČINA! Otac Koste K. se brecao na suđenju: "Mediji nas razvlače, nije nam lako"

Informer

Vesti

SKANDALČINA! Otac Koste K. se brecao na suđenju: "Mediji nas razvlače, nije nam lako"

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je saslušanjem tri svedoka i DNK veštaka održano je suđenje roditeljima dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole.

Iskaze su dali nekadašnja dadilja Koste K., ali i nastavnica istorije Tatjana Stevanović koja je ranjena prilikom krvavog pira.

Međutim, prema nezvaničnim saznanjima Informera, skandal na suđenju je izbio kada je Kostin otac, Vladimir Kecmanović, zatražio reč, a zatim počeo da se žali i breca.

- On se sudskom veću požalio da mediji njegovu porodicu razvlače godinu i po dana i da nemaju mira zbog toga. Navodno je rekao kako mu nije lako - tvrdi dobro obavešten izvor Informera.

 

 

Na to su burno reagovali članovi porodica ubijene dece koji su bili u sudnici.

Neki od njih su ustali i dobacivali Kecmanovićima. Nakon toga sudija je neke od njih izbacio iz sudnice, dok su neki iz revolta sami izašli napolje.

 

Foto: Foto: Informer, Društevene mreže/printskrin

Kosta K.

 

Podsetimo, na današnje suđenje su pozvani DNK veštak, svedok iz streljane, dadilja maloletnog K.K. i nastavnica istorije koja je ranjena 3. maja.

Dečak ubica, podsećanja radi, ubio je 3. maja 2023. godine devetoro svojih vršnjaka i radnika obezbeđenja, kada je pucao iz dva očeva pištolja koja je uzeo dva dana ranije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Otac koji je usmrtio sina u pritvoru čeka nalaz dopunskog veštačenja
Hronika

Otac koji je usmrtio sina u pritvoru čeka nalaz dopunskog veštačenja

Pеdеsеtogodišnji D. J. iz Suboticе, koji jе krajеm 2022. godinе u porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici usmrtio sina M. J. (23), i daljе sе nalazi iza rеšеtaka, a kako jе rеčеno u subotičkom Višеm sudu, postupak koji sе vodi protiv njеga jе i daljе u fazi glavnog prеtrеsa.

03.08.2024

10:30

sledeća vest

Vesti

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

Do kraja godine nova deonica Moravskog koridora! Vesić: Oko 40 kilometara Dunavskog koridora biće gotovo pre roka!
Politika

Do kraja godine nova deonica Moravskog koridora! Vesić: Oko 40 kilometara Dunavskog koridora biće gotovo pre roka!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će do kraja godine sigurno biti puštena u saobraćaj deonica Moravskog koridora od Kruševca do Vrnjačke Banje, 54 kilometara brze saobraćajnice Šabac-Loznica, preostalih 5,6 kilometara do Valjeva i oko 40 kilometara Dunavskog koridora koji će, kako kaže, u potpunosti biti završen u septembru sledeće godine, skoro godinu dana pre roka.

09.09.2024

15:23

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija