• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

10.09.2024

10:54

Na ovom mestu je uhapšena Marina: Psiho ćerka zaklala majku, pa se krila u parku kod fudbalskog igrališta (FOTO)

D.K., Facebook

Vesti

Na ovom mestu je uhapšena Marina: Psiho ćerka zaklala majku, pa se krila u parku kod fudbalskog igrališta (FOTO)

Podeli vest

Marina C. koja je u nedelju uveče u porodičnoj kući, u Nišu, zaklala majku Zoricu C. (69) uhapšena je u blizini fudbalskog igrališta nedaleko od fabrike "Misao" u naselju Nikola Tesla.

Za sada u policiji nisu otkrili da li je ćerku ubicu prijavio neko od meštana naselja, ili je policija koja je intezivno tragala za njom od nedelje uveče locirala i uhapsila.

 Potraga za Marinom je trajala 24 sata, a komšinica kaže da je Marina iz kuće nakon zločkna pobegla kroz šumu i preko reke. 

- Videla sa brojna policijska vozila kako sinoć prolaze našom ulicom. Stizali su u etapama, po dva, tri. Bilo je i patrolnih i onih bez obeležja, verovatno su u tim drugim bili forenzičari. Ona se krila tu gore kod igrališta, nije došla ovom ulicom nego kroz šumu koja se prostire sve do gornjeg dela naselja. Prešla je reku, verovatno je smatrala da je zbog drveća niko neće videti. Videla sam i "maricu", ali ne i nju. Ceo dan se policija muvala i sve se završilo sinoć oko 9 - kazala je komšinica ubijene Zorice.

Foto: D.K.

Marina uhapešna u parkiću pored fudbalskog igrališta

 

Podesetimo Marina je u nedelju uveče, kako se pretpostavlja, preklala majku Zoricu dok su bile sam u porodičnoj kući. Telo ubijene Zorice u lokvi krvi pronašao je njen suprug, a Marinin otac. 

Nakon hapešnja Marina i uzimanja dokaza sa njene odeće ona je prebačena u Psihijatsijku kliniku u Gornjoj Toponici.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija