• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.09.2024

20:57

Pijana izazvala udes, udarila u auto u kojem je bilo dete! Pokušala da pobegne, a evo kolio je promila naduvala!

Ilustracija

Vesti

Pijana izazvala udes, udarila u auto u kojem je bilo dete! Pokušala da pobegne, a evo kolio je promila naduvala!

Podeli vest

Boranka G. A. (34) izazvala je u ponedeljak, oko 23 časa saobraćajnu nezgodu u blizini Šarbanovca u Boru.

Ona je udarila u putnički automobil u kojoj se prevozila tročlana porodica iz ovog grada sa malim detetom.

Srećom, muž i žena su prošli sa lakšim telesnim povredama, dok je dete prošlo bez posledica.

Kada se zakucala u vozilo, izašla je iz svog automobila i pokušala da pobegne. Međutim, ubrzo je uhvaćena i odmah alkotestirana. Alko-test je pokazao da je imala 2,5 promila alkohola u organizmu zbog čega je privedena u policiju.

Vožnja sa više od 2 promila alkohola (stanje potpune alkoholisanosti) u organizmu, što se karakteriše kao nasilnička vožnja, za vozača znači prekršajni postupak, zatvor od 30 do 60 dana ili rad u javnom interesu 240 do 360 sati, 15 kaznenih poena, obavezno zadržavanje vozača najviše do 12 sati u policijskoj stanici i zabranu upravljanja motornim vozilom minimum 9 meseci, objavio je portal Zaječar online.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija