• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2024

21:35

Prvi snimak sa mesta nesreće u Vreocima! Voz i automobil se sudarili - Evo u kom stanju je vozač

Pritnskrin/Instagram/192

Vesti

Prvi snimak sa mesta nesreće u Vreocima! Voz i automobil se sudarili - Evo u kom stanju je vozač

Podeli vest

U Vreocima kod Kolubare večeras oko 21 sat došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarili voz i automobil. Snimak koji je objavila stranica 192_rs prikazuje jezive scene sa lica mesta.

Kako se vidi na videu automobil je ostao zgužvan kao konzerva između bandere i voza, a ljudi u šoku posmatraju jezive slike.

Crveni svetleći signal treperi i obasjava ovo područje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

Na licu mesta su i vatrogasci koji seku vozilo. Javljaju da vozač daje znake života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija