• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

12.09.2024

11:55

Otac osumnjičene Marine za ubistvo majke se oglasio za medije: "Nisam siguran da je to mogla sama da uradi"

Društvene mreže/Fejsbuk

Vesti

Otac osumnjičene Marine za ubistvo majke se oglasio za medije: "Nisam siguran da je to mogla sama da uradi"

Podeli vest

Najdan Cvetanović čija se ćerka Marina (44) sumnjiči za ubistvo njegove supruge, odnosno svoje majke Zorice (69), rekao je da je zatekao užas u kući i da nikome ne želi da se desi ovakva nesreća.

- Zatekao sam taj užas, jeste. I ne želim nikome da se desi ovakva nesreća. Nije moja ćerka toliko i na taj način nasilna. Nisam siguran da li je to sama mogla da uradi, pogotovu što je to majka u pitanju. Ona je sada smirena, okupana i na sigurnom mestu. Rade se još dokazi pa će da se vidi tek šta je tu bilo. Sahrana je danas u 12 sati i ja nikome neću da kažem ni reč ako dođe jer moram dostojanstveno da ispratim suprugu. Sve će to policija da istraži - rekao je Najdan.

Ubistvo se dogodilo u niškom naselju Nikola Tesla.

Ovaj nesrećni čovek je bio u vreme ubistva supruge na mestu Banjsko Polje gde čuva koze. Kada je uveče došao kući, video je užasnu sliku svoje supruge u lokvi krvi.

Foto: Fejsbuk/Društvene mreže

 

 

Ostao sam sam, za jedno veče, u ovoj kući. Zvao sam drugu ćerku da mi dođe. Teško mi je zbog svega što se desilo. Kažem, nikome ne želim da se ovo desi - rekao je Najdan C.

Marina je te večeri prošla kroz sokak, komšije su je videle. Ubrzo se nešto posle 20 sati u nedelju stvorila policija u ovom delu naselja Nikola Tesla. Komšije su bile u šoku, a Marine nigde nije bilo.

Ona je dan kasnije, u ponedeljak, pronađena kod fudbalskog terena Delnice. Sedela je sva raščupana i mokra od kiše kada je pronašao jedan od meštana naselja pored fabrike "Nisal". Ceo dan i veče, ona je bila u šumi izgladnela i žedna.

Prema rečima nekih njenih rođaka, ovo za šta se sumnjiči, krivicu snosi samo njeno neadekvatno lečenje tokom godina. Kako kažu, to bi njeno mentalno oboljenje moglo da se stavi pod kontrolu uz adekvatnu i redovnu terapiju. Ona je nažalost to odbijala tako da je došlo do najgoreg.

Komšije su još prvog dana okrivile neku sektu kojoj je majka pripadala, ali mnogo ranije. Oni su i rekli medijima da je Marina htela iz toga da "izađe", a da joj majka navodno nije davala. Jedan od rođaka Cvetanovića je to demantovao, rekavši da je ipak krivo nekontrolisanje bolesti.

Ona je smeštena u Psihijatrijsku bolnicu kod Niša gde se i lečila godinama unazad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšen nasilnik koji je pretukao majku i pretio masakrom
Hronika

Uhapšen nasilnik koji je pretukao majku i pretio masakrom

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Zemun doneli su rešenje o zadržavanju uhapšenog B.P. (35) zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela nasilje u porodici na štetu svoje majke i vanbračne supruge.

12.09.2024

11:50

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45